Det danske magasin i Spanien
Forkæl dig selv og få styr på dit sving med ’svingdoktoren’ Leif Nyholm

Forkæl dig selv og få styr på dit sving med ’svingdoktoren’ Leif Nyholm

Fredag d. 27. april inviterer BoConcept PlusStore til en eksklusiv og unik oplevelse på Rio Real Golf. Du får en helt særlig golf clinic oplevelse, når træner Leif Nyholm giver dig individuel og personlig træning.
 
Leif Nyholm er tidligere træner for Thomas Bjørn og har været golfkommentator på Viasat Golf gennem 25 år med Henrik Knudsen. Deres kompetente kommentarer er krydret med stor humor og indsigt – og de vil lige inden Golf Clinic’en kommentere fra The Masters på Augusta. Det bliver en sjov dag, og træner Leif vil med sin bramfri humor sørge for, at du både lærer noget og har det sjovt, imens det står på.
 
Leifs tilgang til golfsvinget er ukompliceret og hans store erfaring med brug af Trackman har afsløret mange nye informationer om teknikken i golf. Trackman er radarteknikken, der kan dissekere ethvert golfsving og nedbryde dets DNA. Leif analyserer denne data og viser dig, hvordan du får et bedre sving og bliver en bedre golfspiller.
 
Dagens program vil bestå af morgenkaffe, hvorefter der bliver gået direkte til individuel træning og analyse med Trackman og video for den ene halvdel af deltagerne (maks. 10 personer), mens resten spiller en 18 huller på Rio Reals skønne bane.
 
Efter endt runde og en dejlig frokost med clubsandwich og vand i klubhuset, bytter deltagerne over, så dem, der lige har været ude og har svingene i frisk erindring, får Trackman analyse med video og gode råd, og dem, der lige har fået Leifs gode råd og analyse, tee’er ud med ny viden og forbedret sving.
 
Når alle har gået 18 huller og fået Trackman analyse, slutter vi aftenen af med manér – først en tapas og derefter en god middag, som indtages på restaurant Salina i Fuengirola, hvor man kan få en bøf og et godt glas vin og nyde en hyggelig aften sammen med Leif Nyholm, som fortæller anekdoter om livet på touren.
 
Og anekdoter er der masser af. Medkommentator Henrik Knudsen fortæller om Leif: ”Selv om jeg efterhånden har hørt et par af hans yndlingsvitser en del gange, så må jeg stadig kæmpe bravt med mig selv for ikke at grine af dem endnu engang. Der er få, der fortæller dem bedre. Og jeg håber at få lejlighed til, mange gange endnu at lade som om jeg ikke griner. Bare så han ikke bliver for stor i slaget.”
 
Prisen for deltagelse inkl. forplejning er 125 € per person.
 
Meld dig til på jp@boconcept.es senest d. 10. april for at sikre dig din plads.
 
OBS! Der er maks. plads til 20 deltagere på denne enestående event, hvorfor det anbefales at booke hurtigt. Af samme årsag er det ikke muligt at tilmelde hele grupper – der skal bookes enkeltvis.
Af BoConcept PlusStore

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.