Det danske magasin i Spanien
Forårets trends hos Roche Bobois byder på uventet alsidighed og vintage

Forårets trends hos Roche Bobois byder på uventet alsidighed og vintage

Valget af materiale og brug af typologier har været den dristighed, der har været Roche Bobois signatur fra starten.
 
Nicolas Roche, kolletions direktør for Roche Bobois, fortæller om forår/sommer kollektionen 2018:
”Jeg vil bruge tre ord om den nye kollektion: tæthed, materialer og bevægelse. Tætheden i den overførte betydning, giver mening til objekterne og materialerne (keramik, marmor) og giver designerne mulighed for at bygge objekterne, hvilket bringer deres vision til live. Og bevægelsen, hvad end den er virkelig eller designet, livagtiggør møbler, der ellers ville være stationære.”
 
Og der er mange nye trends på vej hos Roche Bobois. Netop trends er noget, Nicolas Roche beskæftiger sig med at tænke på hver eneste dag. ”Hvad der vil være næste sæsons trend er et evigt tilbagevendende spørgsmål. Ud over farver og materialer, er det, jeg finder mest interessant, at se funktioner og smag bringe folk sammen. Iblandt dem kan der være en diskret reference til noget vintage eller en uventet alsidighed – med andre ord kan det være alt, der tilføjer et strejf af charme eller funktionalitet.”
 
Maison Lacroix kollektionen

Og charme er der masser af i Christian Lacroix Maisons nye, udvidede kollektion. Som en gestus til den franske Art Vivre har Lacroix udvidet sin eksklusive kollektion for Roche Bobois. Kollektionen bestod allerede af møbler og armstole med Lacroix’ karakteristiske brede sorte striber på azurblå eller valmuerøde baggrunde, hvilket havde konnotationer til mannequiner fra Haute Couture systuer. Nu tilføjes også sofaer og ottomaner, som er polstrede i stormblå velour med et mønster fra Provence-regionen. Disse utroligt præcise designs har ’dryppende’ effekter, der skaber et legende indtryk.
 
Kig ind til Roche Bobois for inspiration og hjælp til din boligindretning. Cecile Peyrard og hendes team af professionelle indretningseksperter er klar til at hjælpe dig. Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, tel.: 952 77 78 58
Af Roche Bobois

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.