Det danske magasin i Spanien
WorkShop – Et par dage i Naturen kan ændre dit liv

WorkShop - Et par dage i Naturen kan ændre dit liv

– og den måde du oplever dig selv og din verden på.

Alle kan være med, når der indbydes til WorkShop på en skøn finca nær Álora d. 25. til 27. maj.
Har du brug for at genoplade batterierne efter vinteren, slappe af i den skønne natur, være sammen med dejlige mennesker og dyr, spise farverig mad, køle dig af i poolen, gå lange stille ture i bjergene i det andalusiske bagland – og har du lyst til finde ind til dig selv igen – eller måske for allerførste gang?
 
Jeg kalder WorkShoppen ‘Forbind dig med Naturen – og vær den Natur, du er’ – og at gøre det handler ikke kun om at forene sig med dyr, træer, planter, Moder Jord, Universet… Det drejer sig i høj grad om at forbinde os med os selv. Finde ind til vores egen indre kilde, til vores center.
Vi mennesker er et stykke meget fin natur, vi er natur! Og det glemmer vi tit, og ser i stedet os selv separat fra naturen.
 
WorkShoppen er også en introduktion til BodyTalk for mennesker og dyr, og vi kigger på de grundlæggende idéer bag denne spændende, simple og kraftfulde behandlingsform, som kan ændre dit liv ved at åbne op for et bredere perspektiv og et større potentiale. Deltagerne vil lære effektive teknikker til at styrke immunforsvar, balancere fordøjelse, søvnmønster, stresstriggere osv. samt til at give mental klarhed og ro.
At forbinde sig med bevidstheden, at være bevidst i livet, fremfor at eksistere ‘bevidstløst’ (i hamsterhjulet), er en magisk oplevelse. Og alle kan gøre det!
Det koster 750 euros inkl. 4 overnatninger på Fincaen (torsdag – søndag) samt fuld forplejning og undervisning (på dansk) med masser af spændende praktiske øvelser med dyr, planter og mennesker.
 
Vil du vide mere eller have tilsendt programmet, så send en besked eller en mail til
Helle Espensen, Aut. BodyTalker.
 
Tel. +34 607 62 91 06
 
helle shoptalk1903B
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.