Det danske magasin i Spanien
Cayet Abogados hjælper dig med din bolighandel

Cayet Abogados hjælper dig med din bolighandel

I det øjeblik, du vælger at købe en bolig i Spanien og har fundet den perfekte bolig, starter hele købsprocessen, så du endelig kan blive boligejer.
 
Vi anbefaler, at du kontakter en advokat, som kan hjælpe dig igennem hele processen fra det øjeblik, du har fundet en bolig. Det skal være en advokat, der er specialiseret i køb og salg, og som vil være i stand til at forklare dig klart og tydeligt, hvilke trin der skal følges.
 
Det er meget vigtigt, at advokaten taler dit sprog, da der skal underskrives dokumenter, som i de fleste tilfælde er på spansk, og som indeholder en række klausuler, love og juridisk jargon, som du sikkert ikke er bekendt med. Advokaten vil rådgive og forklare konsekvenserne af underskrivelse af de juridiske dokumenter og tage hensyn til indholdet for resten af ​​proceduren. Når du for eksempel betaler og underskriver ejendomsreservationen, forpligter du dig til en række ting, og efterfølgende kan det blive vanskeligt at ændre dem eller medtage nye klausuler.
 
Advokaten vil gennemføre en fuldstændig undersøgelse af ejendommens papirer og dokumenter, og du vil blive informeret om din boligs retlige situation. Det er vigtigt, at du er klar over, at forskellige offentlige myndigheder i Spanien ikke er koordinerede, og der kan forekomme uoverensstemmelser mellem landsregistret, og det spanske ’catastro’ (tinglysningsregistret) og rådhuset/kommunen, og det er denne slags problemer, som en advokat vil opdage og løse, før du køber ejendommen, eftersom din advokat nu kender hele ejendommens juridiske situation.
 
Spansk lov tillader hver part at lave særaftaler imellem dem. I nogle tilfælde kan der derfor være klausuler, der går imod den sædvanlige praksis. Nogle gange forpligter sælger sig f.eks. til at betale en evt. kursgevinst. Din advokat vil informere dig om praksis ved forskellige klausuler.
 
Bemærk, at det er vigtigt, at din advokat kan tilbyde assistance på dit eget sprog, og at advokaten er autoriseret i Spanien, så du kan få den korrekte information og samtidig få kendskab og indsigt i den fulde købsprocess, således at der kan træffes de nødvendige arrangementer med de involverede
offentlige myndigheder.
 
Cayet Abogados har en gratis konsultationsservice og er behjælpelig med ethvert spørgsmål, du må have.
 
Du er velkommen til at kontakte os på e-mail: info@cayet.es eller telefon +34 951 137 269. Vi glæder os til at høre fra dig.
Af Cayet Abogados

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.