Det danske magasin i Spanien
Regnvand til et halvt års forbrug – Flot måned for ledigheden – Terminal 2 i Málaga lufthavn skal moderniseres

Regnvand til et halvt års forbrug - Flot måned for ledigheden - Terminal 2 i Málaga lufthavn skal moderniseres

Regnvand til et halvt års forbrug

Vi skrev i fredags, at ugens regn i Málaga-provinsen kun var nok til at fylde provinsens vandreservoirer med 30-35 procent af sin kapacitet. Det er korrekt. Man takket været de store mængder regn, der faldt sidst på fredagen, lørdag, søndag og delvist mandag er alle provinsens reservoirer nu fyldt med mellem 38 og 60 procent af deres kapacitet. I praksis betyder det, at weekendens regn har sikret Málaga-provinsen nok vand til de kommende tre til seks måneder. Det kommer alle til gode – ikke mindst landbruget.
 
{loadposition google_native}

Flot måned for ledigheden

I løbet af februar blev der skabt lidt over 81.000 nye arbejdspladser i Spanien. Det er de bedste tal siden 2015. Med de nye arbejdspladser er der i dag næsten 18,4 millioner i arbejde i Spanien, som alle er tilmeldt Seguridad Social systemet. Det er tæt på at være flere end nogensinde.
Problemet på det spanske arbejdsmarked er de store generationer, der i dag skal på arbejdsmarkedet. Således er den samlede arbejdsløshed i februar kun blevet reduceret med 6.280 personer, og det ses knap på samlede ledighed, som er på næsten 3,5 millioner personer.
 
{loadposition google_native}

Terminal 2 i Málaga lufthavn skal moderniseres

De kommende 20 måneder vil stå på en omfattende renovering af Terminal 2 i Málagas lufthavn. Terminalen skal moderniseres, så den rent visuelt bliver integreret i lufthavnens nye store Terminal 2. I dag kan man på lufthavnens fliser og tapet let se ”grænsen” mellem de to terminaler, men det skal der nu laves om på. Ud over fliser og tapet får Terminal 2 også nye bagagebånd, toiletter, check-in skranker mm., så alle terminaler bliver identiske. Moderniseringen er budgetteret til 6,2 millioner euro.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.