Det danske magasin i Spanien
Indretning og innovativt design – Oplev de nye kollektioner hos Roche Bobois, Marbella.

Indretning og innovativt design - Oplev de nye kollektioner hos Roche Bobois, Marbella.

Roche Bobois i Marbella har noget helt specielt over sig. Bag panoramavinduerne mødes moderne og klassisk design, hvor stil og “savoir faire” er det essentielle omdrejningspunkt. De forskellige møbelkollektioner hos Roche Bobois er helt unikke og ofte nyskabende, som man kan forvente af en af kystens førende forretninger indenfor moderne boligindretning og kvalitetsmøbler.
 
Har du brug for indretning af dit hjem, nye ideer, et friskt pust, lidt anderledes og modigt design? Eller leder du efter lige det møbel, som din eksisterende indretning mangler? Så er Roche Bobois Marbella noget for dig. Roche Bobois er ikke bare et møbeldesign, man skal se – det skal røres og føles. I butikken, der kan fejre 35 år i Marbella, findes de nyeste kollektioner fra Roche Bobois.
 
Roche Bobois præsenterer 2 nye kollektioner om året, en i foråret og en i efteråret, og kollektionerne bliver præsenteret ved 2 store årlige kongresser i Paris, hvor repræsentanter fra Roche Bobois butikkerne i hele verden mødes.
2018 byder på fylde, spændende materialer og bevægelse. Der bliver brugt keramik og marmor, træ, stål, jern og glas. Lækre stoffer, læder, i design og stil. Indretningsartiklerne, tæpper og sideborde er alle specielt og eksklusivt fremstillet og designet for Roche Bobois, hvor farver og stil på en og same måde kombinerer, komplementerer og udfordrer indretningen af dit hjem.
 
Der er intet statisk, når det gælder Roche Bobois. Design og udvikling er dagligdag i dette internationale firma, og derfor er det også vigtigt, at Roche Bobois’ 1200 m2 store showroom altid er up-to-date, så møblerne, udstillingen og stemningen kan inspirere og reflektere tiden. Roche Bobois har det hele, og her kan du føle det sus og den stemning, der gør og altid har gjort Roche Bobois til noget helt specielt.

 
Kig ind til Roche Bobois for inspiration og hjælp til din boligindretning. Cecile Peyrard og hendes team af professionelle indretningsarkitekter står klar til at give råd og vejledning. Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, Tlf. 952 77 78 58. www.roche-bobois.com
Af Norrbom Marketing

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.