Det danske magasin i Spanien
Benalús lancerer et premium-projekt på den gyldne mil til den kræsne kunde

Benalús lancerer et premium-projekt på den gyldne mil til den kræsne kunde

I et af de mest præstigefulde områder på Costa del Sol, der hvor Marbella smelter sammen med Puerto Banús, findes dette fantastiske boligprojekt – for foden af Den Gyldne Mil. Det drejer sig om Benalús, et projekt med 27 luksuslejligheder med alle egenskaber, som man kunne forvente af et resort. I en lukket urbanisation med 24 timers overvågning, finder du spa, private og fælles pools, fælles solterrasse, træningscenter og chill-out område. Lejlighederne er omgivet af fantastiske tropiske haver og befinder sig på en grund, der blot ligger nogle meter fra stranden med en fantastisk udsigt til bjerget La Concha.
 
De luksuriøse og moderne lejligheder er fra 170 til 785 m2, totalt teknologisk opdaterede med de seneste tendenser og er designet til at kunne behage selv de mest kræsne kunder, som leder efter moderne og luksuriøse konstruktioner med store udeområder og eksklusive fællesområder samt et højt niveau af sikkerhed og privatliv i en privilegeret og strategisk urbanisation.
 
Benalús-projektet (www.benalus.com) er igangsat af et seriøst konsortium fra Baskerlandet. Konstruktionsvirksomheden, som også ejer det stykke land, lejlighederne bygges på, er den eneste udbyder af dette projekt, hvilket borger for pålideligheden, garanterer for kvaliteten og giver bankgaranti.
 
T + 34 951 194 646
 
 
 
Af Benálus

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.