Det danske magasin i Spanien
Investering og gastronomi på højeste niveau

Investering og gastronomi på højeste niveau

Er du bare en smule interesseret i penge og investeringer, får du masser af inspiration og viden på EventHusets årlige investeringsseminar.

Ristorante Da Bruno i Centro Idea i Mijas sætter den 13. og 14. marts rammen for et par givtige timer med tre korte og dynamiske indlæg.

“John Stihøjs indlæg har altid været populære. Han er ikke bange for at tage bladet fra munden og kommer altid med aktuelle aktietips. Derfor er det glædeligt, at han er med igen,” siger arrangør Henrik Andersen.
Aktieinfo vil i år fokusere på, hvordan man som investor bør håndtere ”aktiefesten”, som måske synger på sidste vers. Og så vil Stihøj give sit bud på den fremadrettede aktieudvikling krydret med konkrete tips.
”Aktieinfo har specialiseret sig i at vejlede gør-det-selv investoren via nyhedsbreve og anbefalinger, der sendes til abonnenter via mail. Selskabet er uafhængigt, og kan derfor tale frit fra leveren. Det er altid spændende at lytte til,” lover Henrik Andersen, der lægger stor vægt på, at det aldrig må være kedeligt at deltage i et seminar.
Niveauet har altid været højt, men det skader aldrig med lidt fornyelse. Derfor er Obton med i år. I en tid med negative indlånsrenter investerer flere i grøn energi. ”Danmark har i mange år været foregangsland inden for grøn energi, mens mange store lande først lige har taget hul på udviklingen. Det giver os et nyt stort investeringspotentiale,” fortæller Frank Willis Eilersen, som på årets seminar vil løfte sløret for, hvordan man som privat investor kan blive en del af de store projekter, som giver de gode og stabile afkast. ”Obton har succes og er i vækst. På under ti år er virksomheden blevet Europas 8. største spiller på markedet for vindenergi og solcelleanlæg,” fortæller seminarets arrangør.
Tredje deltager bliver et glædeligt gensyn med Bjarne Walbech fra Nordic Power Trading, som de fleste gæster sidste år lyttede intenst til. Bjarne Walbech har nemlig skabt en virksomhed, som med stor succes navigerer i det nordiske elmarked.
”Siden starten i 2010 har vi skabt årlige afkast på 15-20 procent til vores investorer, og det satser vi stærkt på også at kunne gøre fremover,” fortæller han og fortsætter: ”Vi udvider og går ind på det franske marked nu. Frankrig står foran store forandringer på elmarkedet og er mulighedernes land for os de næste 5-10 år.” Bjarne Walbech vil på seminaret forklare, hvordan Nordic Power Trading handler, udvikler deres strategi og skaber værdi for deres investorer.
 
Dørene er åbne for alle til EventHusets investeringsseminar tirsdag den 13. og onsdag den 14. marts på Ristorante Da Bruno i Centro Idea. Begge dage kl. 16 – 19 med vin og tapas efter indlæggene. Man skal blot tilmelde sig én af dagene. Seminaret er gratis, men tilmelding nødvendig på mail henrik@eventhuset.es eller på telefon 670 63 57 86.
Af EventHuset

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.