Det danske magasin i Spanien
Cascadas de Mijas præsenteret af Spanisun

Cascadas de Mijas præsenteret af Spanisun

Med 10 minutter til vandet og godt placeret mellem Málaga og Marbella er Mijas Golf et af de mest populære områder på Solkysten. Det smukke bjerglandskab og det meget velholdte område har mange fastboende, men er samtidig en populær feriedestination, og der er ikke mange huse til salg i området.
Nu er to danske ejendomsudviklere dog klar med otte moderne kvalitetshuse, i stilrent nordisk design. Udviklerne var trætte af kvaliteten af de spanske huse, og især den dårlige isolering, der plager mange i vintermånederne.
”Der er en god tradition for kvalitetsbyggeri i Skandinavien og et stort fokus på energivenlige huse, så det er egentlig blot den tilgang, vi har ført til Spanien. Vi ønskede at bygge et moderne et-plans hus med store vinduespartier, hvor køkken-alrummet dannede et naturligt centrum.
Vi har haft stor fokus på isolering og varmekilder, for lige så skønt vejret kan være i ydersæsonen, lige så kolde kan husene være. Så huset er rigtig godt isoleret, har gulvvarme med vand i hele huset, og de store glaspartier er importeret fra Tyskland, og udført i slidstærkt aluminium, med et 6-lags termovindue, som er indbrudssikrede, har UV-filter og en meget høj isolereringsfaktor.
En kendt dansk-norsk arkitekt, har skabt et smukt og minimalistisk udtryk, uden at gå på kompromis med funktionaliteten,” fortæller Mathias Fabricius fra Spanisun der glæder sig til at byde folk velkommen i Mijas Golf, hvor det første hus allerede står klar.
 
For mere information se www.cascadasdemijas.com eller kontakt +45 33 323 323
Af Lee Partners

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.