Det danske magasin i Spanien
Ud at køre med stil, klasse og champagne

Ud at køre med stil, klasse og champagne

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Søndag den 11. februar fik Thomas Schou Petersen sin sag for, da han skulle ud at køre med 2 voksne teenagere (begge født i det sidste årtusinde), de skulle fejre deres fødselsdag, så intet mindre end en limousine kunne gøre det. Så fra Calahonda til Puerto Banús, og derefter til Marbella – kold Champagne i glassene, dejlig morgenmad, mere champagne, og så tilbage til matriklerne. En god og sjov måde at begynde ens fødselsdag på. Det kan stærkt anbefales.
 
Men limousine-kørsel er mange andre ting, og limousine-kørsel er efterhånden blev en fast del af mange festlige lejligheder.
 
Thomas fik ideen til limousine-service allerede for mange år siden, men blev dengang mere eller mindre nødt til at opgive tanken, da lovgivningen på daværende tidspunkt var for kringlet og vanskelig. Men sidste år blev reglerne for limousine-kørsel ændret, og Thomas var derfor ikke længe om at træffe en beslutning, og tidligere tiders drømme om en limousine kunne blive opfyldt.
 
At købe en limousine er ikke sådan bare lige! Det er ikke sådan, at der er tusindvis, ej heller hundredvis af limousiner, man bare kan vælge og vrage mellem. Så Thomas var rundt i en stor del af Spanien for at se de limousiner, der var til salg. Efter et par uger faldt valget på en cremefarvet elegant Chrysler med en længde på 8 meter og 40 centimeter. Den er supervelholdt med automatgear og benzinmotor, der sikrer en mere behagelig kørsel. Og når man først har sat sig til rette i de lækre sæder med et glas champagne i hånden, jamen så er livet da bare for herligt, og man har slet ikke lyst til at stige ud. Og Thomas Schou Petersen fra TSP Limousine Service har forstået ordet – service. Og den er helt i top.
 
Det er faktisk ikke så dyrt at få en på opleveren, limousine-kørsel er ikke kun forbeholdt præsidenter, filmdivaer, mangemillionærer og narkobaroner. Nej limousine-kørsel er for alle, der har lyst til at få det lille ekstra luksus, der også er med til at gøre livet sjovt.
 
Så hvad med at tage på søndags-brunch tur i limousine til Marbella, eller en hverdagsaften med gutterne eller veninderne på Casino, med middag og pokerundervisning. Thomas har hele tiden nye planer og ideer til, hvordan man kan kombinere luksus og oplevelser, uden at det koster det vilde.
 
Du kan finde priser og oplysninger på www.tsplimoservice.com
 
Af TSP Limousine Service

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa