Det danske magasin i Spanien
To danskere anholdt i ny stor narkosag – Flot resultat til Unicaja – Lægerne råber på hjælp

To danskere anholdt i ny stor narkosag - Flot resultat til Unicaja - Lægerne råber på hjælp

To danskere anholdt i ny stor narkosag

640 kilo marihuana og hash var, hvad politiet fandt, da de onsdag stormede en industrihal i Alhaurín de la Torre. Narkotikaen var pakket i containere blandet med sand og klar til at blive afsendt til Danmark. Politiet havde længe haft industrihalen under opsyn, som var blevet anvendt til at opbevare, pakke og laste narkotikaen. To danskere på 35 og 43 år er blevet anholdt og står mistænkt for at være bagmændene i sagen.

 
{loadposition google_native}

Flot resultat til Unicaja

Med et plus på 86 millioner euro fik Málaga-banken Unicaja et flot første år på børsen. Banken har fået indtjeningen op, udgifterne ned og renset lidt ud i sine tunge aktiver på boligmarkedet. Og endelig begynder fusionen med den forhenværende sparekasse CEISS at give resultater. Unicaja har i dag 7.304 medarbejdere, hvilket er 5,4 procent færre end for ét år siden. Tilsvarende har banken reduceret sine filialer med 100, så der i dag findes 1.250 filialer fordelt over Málaga-provinsen og det øvrige Andalusien.
 
{loadposition google_native} 

Lægerne råber på hjælp

Lægerne i Málaga klager endnu engang højlydt over forholdene på byens to centralhospitaler. De ønsker mere personale og nyinvesteringer – til glæde for byens borgere. Lægerne gør opmærksomhed på, at skadeskuerne er nær et kollaps, da hospitalerne har kapacitet til at modtage 250 patienter dagligt men i dag skal behandle 525 patienter om dagen. Nedskæringer i personalet og i de generelle budgetter er skyld i situationen. Der har i flere år været tale om at opføre et nyt stort hospital i Málaga, men det er ikke blevet til noget.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.