Det danske magasin i Spanien
Iskold uge – 11-årig føder barn – faderen er hendes bror – Skidt måned for ledigheden

Iskold uge - 11-årig føder barn - faderen er hendes bror - Skidt måned for ledigheden

Iskold uge

I sidste uge blæste det som aldrig før. Og i denne uge er det koldere end nogensinde. I den forgangne weekend og helt frem til tirsdag sneede det voldsomt flere steder i Spanien og selv i Ronda og Antequera, blot 40 km. nord for Málaga, måtte bilisterne havde snekæderne frem. I de fleste byer langs kysten var nattemperaturerne nede på fem grader og trak man bare lidt ind i landet, kom man nær frysepunktet. Den kolde vind gjorde det ikke lettere at holde varmen. Meteorologisk institut (Aemet) forventer, kulden vil fortsætte ugen ud, omend den kolde vind vil lægge sig.

{loadposition google_native}

11-årig føder barn – faderen er hendes bror

En kun 11-årig spansk pige fødte i sidste uge i Murcia. Det viser sig nu, at faderen til hendes barn er hendes 14-årige bror. Da pigen blev gravid, var broderen kun 13 år og kan derfor ikke anklages for en kriminel handling. Myndighederne er gået ind i sagen for at studere de nærmere omstændigheder og har som det første, via en DNA test, fundet ud af, at broderen er fader til det nyfødte barn. Det er selvsagt en yderst særpræget sag, men de sociale myndigheder i Murcia melder ikke om nogle familiære problemer. Pigen vidste ikke hun var gravid, indtil hun skulle føde. Både moderen, faderen / broderen og det nyfødte barn har det tilsyneladende godt.
 
{loadposition google_native}
 

Skidt måned for ledigheden

Januar er altid hård for den spanske ledighed, men i år har den været ekstra hård. 66.000 har mistet sit job i den forgangne måned – heraf de 2.200 i Málaga-provinsen. Som ventet er det primært servicefagene, der mister arbejdspladser på denne tid af året. Arbejdsløsheden i Spanien er nu nær 3,5 millioner personer, hvilket svarer til 17 procent af arbejdsstyrken. Det er en lille halv million færre ledige end sidste år på samme tid.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.