Det danske magasin i Spanien
Troll Ski – din skiskole i Sierra Nevada

Troll Ski – din skiskole i Sierra Nevada

Sierra Nevadas bakker er stadigvæk hvide af sne og det er forsat et godt tidspunkt at begive sig ud på ski i Europas sydligste skiresort, som ligger bare to timer fra Costa del Sol. Er du usikker på ski og vil du finpudse din teknik, eller har du børn og ønsker, at de lærer at stå sikkert i bakkerne, er det et godt tip, at du kontakter skiskolen Troll Ski.
”Vi på Troll Ski er glade for at kunne tilbyde skiundervisning samt tilrettelægning til skandinaver på norsk-svensk og norsk-dansk. Selv har jeg 15 sæsoners erfaring som instruktør i Sierra Nevada, hvoraf jeg har drevet Troll Ski de seneste fire år. Hos Troll Ski får du hurtigt udviklet dig på en tryg og sjov måde,” siger Kjetill Saeve, som altså er grundlægger af Troll Ski og som i dag samarbejder med flere certificerede skiinstruktører.
 
Skiundervisning hos Troll ski kan fås på alle niveauer – fra nybegyndere til ekspert, i flere stile – som slalom, telemark, snowboard og randdonée, og alle aldre er velkomne, ligesom at undervisningen kan tilpasses efter dine behov samt om du ønsker privatlektioner eller gruppeundervisning.
Og har du brug for at leje skiudstyr, samarbejder Troll Ski med Jose Luis Saez Skiudlejning – en familiedrevet butik med topkvalitet på alt sit udstyr, centralt beliggende med meget god service.
 
For mere information om Troll Ski, som også er ambassadører for DPS Skies, se den nye hjemmeside: www.trollski.com, hvor du også kan booke dine skilektioner.
Kontakt tlf.: +34 688 918 773 eller e-mail: trollsko@trollski.com
Se også facebook: Troll Ski Sierra Nevada
Af Troll Ski

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.