Det danske magasin i Spanien
MindScape kommer endelig til Spanien

MindScape kommer endelig til Spanien

Gør intuitionen til en naturlig del af dit liv. Bruger du den allerede, vil du med MindScape-kurset, som for første gang kommer til Spanien (Fuengirola) d. 7. og 8. april 2018, nå et nyt niveau til glæde for din forretning, din familie, dit helbred, dine relationer, din performance…

MindScape er for ALLE:

– er du selvstændig erhvervsdrivende?

– spiller du golf eller løber Marathon?

– er du behandler eller coach?
- skaber du kunst eller skriver bøger?
- er du forælder eller studerende?
- eller vil du bare have det bedste ud af hver eneste dag ved hjælp af din indbyggede værktøjskasse?

Hvem end du er og hvad end du laver, vil MindScape forbedre og forandre dit liv.

Eloise Ansell, vores instruktør, er en ekstremt talentfuld og erfaren lærer. En skøn kombination af it-programmør, troldkvinde, iværksætter, behandler og underviser. Hun gør undervisningen til en workshop fuld af humor, mens hun giver deltagerne et redskab for livet: MindScape leverer mulighed for at få det bedste ud af hver eneste situation ved at skabe tilgang til det kreative og intuitive sinds kraft.

MindScape gør det muligt for dig at kommunikere baseret på en dybere forståelse af, hvad der er behov for i situationen, mulighed for at øve dig inden et jobinterview, et vigtigt møde, en vanskelig samtale på arbejdet eller i dit privatliv, gennemgå en ukendt golfbane før matchen eller spille en solokoncert igennem, inden du når frem til koncertsalen.
Idéerne kommer pludselig af sig selv og præstationer kan indøves uden besvær – vi lærer endda, hvordan vi får presset mere træning ind i et travlt program.

Din intuition vil blive skærpet, så du ved, om du skal gå ind i en forretningsaftale eller lade den ligge, gå på date med din bedste ven, købe huset ved havet, gå til højre eller venstre…

Sindets magt over kroppen er et velkendt faktum, som med MindScape løftes op på et hidtil ukendt niveau, hvor vi vender SindKrop-relationen til rene fordele.
[if !supportLineBreakNewLine]
[endif]

Meld dig allerede nu til MindScape-kurset, som finder sted lørdag d. 7. og søndag d. 8. april 2018 (hver dag fra kl. 9 til 18) på Hotel Las Palmeras i Fuengirola.

Kurset foregår på engelsk.

Pris ved tilmelding inden 7. marts: 400 euro – herefter: 500 euro.

Tilmelding til kursus-koordinator Helle Espensen på tel. +34 607 62 91 06 eller mail: helle.torreblanca@gmail.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.