Det danske magasin i Spanien
Årets store BOLIGTILLÆG

Årets store BOLIGTILLÆG

SVENSK EFTERSPØRGSEL PÅ BOLIGER I SPANIEN

Igen viser tallene, at det spanske boligmarked er brandvarmt. 265.000 boliger blev solgt i de første seks måneder af 2017 alene. Det betyder en stigning på 15,5 % på årsbasis sammenlignet med 2016.*
Hele seks procent af disse købere var svenskere.** En prognose fra Spaniens andenstørste bank, BBVA, viser, at det totale antal boliger solgt i Spanien i 2017 vil være mere end 500.000. Tallene taler for sig selv!
Du har nu muligheden for at nå købelystne svenskere, der søger en bolig i solen i En Suecos store boligtillæg i marts-udgaven 2018.
*Tal fra den spanske notarforening
**I følge information fra Registradores
Boligtillægget leveres til vores læsere på print, som en del af marts-udgaven af magasinet, og på vores online platforme som den digitale version af En Sueco, En Suecos webside, via vores svenske nyhedsmail og gennem En Suecos Facebook-side.
Og naturligvis laves der også en flot PDF, som vores læsere kan downloade direkte.

Gå ikke glip af denne mulighed for at nå købelystne svenskere allerede inden de kommer til Costa del Sol.
Få dit budskab ud til En Suecos læsere på tryk og online!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.