Det danske magasin i Spanien
Andalusien går efter ny turistrekord – Patient med hjerneblødning blev ”glemt” på hospitalet – Markant byfornyelse i Torremolinos

Andalusien går efter ny turistrekord - Patient med hjerneblødning blev ”glemt” på hospitalet - Markant byfornyelse i Torremolinos

Andalusien går efter ny turistrekord

Det var en optimistisk Susana Díaz, der onsdag formiddag indviede den andalusiske stand på turistmessen FITUR i Madrid. Vanen tro har Andalusien igen i år en af messens største og mest iøjnefaldende stande. Susana Díaz håber på en stigning i turismen på 4,5 procent i år, hvilket betyder, at i alt 30 millioner turister vil besøge regionen. Det var et fuldstændig urealistisk besøgstal for bare ti år siden, men i år er målet realistisk. FITUR er en af Europas største turistmesser og strækker sig over fem dage og er åben for både private og virksomheder.
 
{loadposition google_native}

 

Patient med hjerneblødning blev ”glemt” på hospitalet

En 44-årig mand svæver mellem liv og død på regionalhospitalet i Málaga, efter at han i onsdags fik en hjerneblødning på lokalhospitalet i Antequera. Patienten blev kørt til skadestuen om formiddagen, da han havde voldsom hovedpine, følte sig svimmel og timerne inden på apoteket havde fået målt højt blodtryk.
Da han blev indkaldt via skadestuens højttaleranlæg, reagerede han ikke. Og ingen reagerede på hans manglende reaktion, som skyldtes en hjerneblødning, der havde gjort patienten handlingslammet. Der skulle gå fem timer før personalet tog sig af den ”sovende” patient i venteværelset. Familien til den 44-årige mand har nu sagsøgt hospitalet i Antequera for manglende omsorg.
 
{loadposition google}
 

Markant byfornyelse i Torremolinos

I løbet af 2018 vil store dele af det centrale Torremolinos blive omlagt til gågader og flere pladser vil blive renoveret. Den omfattende byfornyelse er opdelt i to faser, som begge skal være fuldført ved årets udgang. Først skal den centrale gade Avenida Palma de Mallorca omlægges til gågade. Denne renovering er i fuld gang. Dernæst skal Plaza Costa del Sol og pladsens tilstødende gader moderniseres og også omdannes til gågader. Kommunen investerer 2,5 millioner euro i byfornyelsen.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.