Det danske magasin i Spanien
Lig fundet i havet i Marbella – Skattevæsenet sætter ind mod ulovligt byggeri – Ny træner til Málaga C.F.

Lig fundet i havet i Marbella - Skattevæsenet sætter ind mod ulovligt byggeri - Ny træner til Málaga C.F.

Lig fundet i havet i Marbella

En kvinde fik sig sit livs chok, da hun på sin vanlige søndagstur langs stranden i Marbella finder et lig i vandet. Liget er den 35-årige britiske kvinde Rebecca Muldoom, som siden den 2. januar har været meldt savnet. Rebecca Muldoom var midt i en retssag om hustruvold, da hun pludselig forsvandt fra sin bolig. Trods intensiv efterforskning havde lokalpolitiet ikke haft held til at finde den forsvundne kvinde. Hun efterlader sig to børn på 8 og 11 år, som nu er i bedsteforældrenes varetægt.
 
{loadposition google}
 

Skattevæsenet sætter ind mod ulovligt byggeri

Via drone-optagelserne fra luften og flere inspektioner har skattevæsenet i Málaga igangsat sin hidtil største jagt på boligejere, som uden tilladelse har fået foretaget større eller mindre ombygninger på deres bolig som f.eks. udestuer, altaner, overdækning af terrasser, redskabsskure, pavilloner og carporte. Det er alt sammen mindre byggerier, men som man skal have en byggetilladelse til og dermed betale lidt for. Skattevæsenet har i Málaga-provinsen 87.000 boliger under observation. Bøderne for ulovligt byggeri i private boliger går fra 600 euro og opefter.
 

Ny træner til Málaga C.F.

Med blot 11 point efter 19 kampe blev holdets træner, Michel, i søndags opsagt. At Michel bliver fyret efter en miserabel sæsonstart er ikke så overraskende. Det er navnet på hans efterfølger til gengæld. For ny mand i det varme sæde bliver José González, som er et ukendt navn for mange. José González spillede en enkelt sæson i klubben i 1996 (dengang lå Málaga C.F. i 2. Division B) og har siden ført en beskeden tilværelse som træner. Hans største præstation var i sæsonen 2015/16, da han i La Liga reddede Granada fra nedrykning. Holdet havde da samme vanskeligheder, som Málaga C.F. har i dag. José González har tegnet kontrakt for indeværende sæson og får sin kontrakt forlænget én sæson, hvis han reddet klubben fra nedrykning.
 
 
{loadposition google_native}

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.