Det danske magasin i Spanien
Kære Læser: Jul – som vi plejer!

Kære Læser: Jul - som vi plejer!

Del

Så blev det december og julen står for døren.

Her på redaktionen betyder det tidlig deadline, så der bliver “voldsom trængsel og alarm” på kontoret måneden igennem.
Årets første magasin, som udkommer i januar 2018, bliver nemlig sat i trykken, inden juleroen sænker sig over La Danesas flittige medarbejdere.
Og inden da, skal der skrives om mange interessante emner som du, kære læser, kan fornøje dig med i årets første måned.
I min familie elsker vi at fejre jul her i det spanske. Og vi gør det efter alle kunstens regler. Jagten på det mest symmetriske og perfekte juletræ indledes i starten af december og det prydes til ukendelighed i julestads af glade familiemedlemmer med julelys i øjnene.
Sønnike, som er på efterskole i Danmark, er hidkaldt, og beriger os med et besøg, som gør julehyggen fulendt. Alle er samlet!
En fast tradition hvert år den 24. december er et besøg i Margrethekirken til den årlige julegudstjeneste. Hyggen, mødet med venner og bekendte og et guds ord med på vejen, sparker for alvor julehyggen igang. Så er den opfordring givet videre!
Juleaften fejres som vi altid har gjort det, og med alt det, som hører sig til.
Selv familiens to hunde er klædt ud til lejligheden og tigger lystigt ved bordet, hvor den fede, velsmagende juleand fylder vores maver.
 
Vi skal huske at sætte pris på det, vi har.
Hinanden frem for alt. Nyd julen, lad freden sænke sig og giv dig tid til fordybelse i denne måneds udgave af La Danesa, som tager os rundt om mange spændende emner.
Læs om “Iluminaciones Ximenez”, firmaet bag den fantastiske juleudsmykning i Calle Larios i Málaga centrum, som absolut er et besøg værd. Også i år krydres julelysene med et lysshow og musikalsk forestilling, med fantasifulde lysformationer, der ændrer sig i takt med musikken.
Vi har besøgt “Runway” – en ung skandinavisk virksomhed på Costa del Sol, som hører til blandt de hurtigst ekspanderende i Spanien.
Vi tager dig med på weekendtur til Córdoba, rundtur på Victoriabryggeriet i Málaga, og Jens Klausen byder dig velkommen til Cómpeta for en rundvisning i byen.
Er du til “white Christmas”, kulde og sne, finder du i denne udgave en guide til skiløjper inden for rækkevidde.
 
Mød Martin Juncher, ejendomsformidler og livsstilsekspert, til en snak om “tilgængelig luksus” og Janne Valentin Lassen giver os et indblik i sin hverdag i artikelserien “Den skæve vinkel”.
Med en årlig pengepræmie på 2,6 mia. euro er Spaniens julelotteri verdens største. Gevinsterne bliver spredt blandt tusinder vindere, og den største gevinst for et helt nummer er på 4 milioner euro, hvilket berettiger den til kælenavnet El Gordo (den fede). Læs om lotteriets årelange historie og mange andre spændende emner her i magasinet.
Vi på Team-Norrbom
ønsker Jer alle en glædelig jul.
 
Martin Norrbom
Af Martin Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.