Det danske magasin i Spanien
Pensioneret balletdanserinde åbner balletskole i Marbella

Pensioneret balletdanserinde åbner balletskole i Marbella

Sanne Stahnke er uddannet balletdanser på Det Kongelige Teater og School of American Ballet, og har et imponerende CV bag sig. I de sidste 15 år har hun haft egen balletskole i Hellerup i København og der gik ikke længe, efter hun var flyttet til Costa del Sol, før hun fik etableret kontakt til en danseskole, der netop manglede en underviser i ballet.
Sanne skal undervise i ballet på Moonlight dance studio i Marbella, hvor indehaveren, Victor Ruíz Castillo, i første omgang har brug for en balletdanser, men senere også en underviser i standard, som Sanne også er leveringsdygtig i. Moonlight dance studio ligger ud til A7, hvis man kommer fra Málaga, ligger det lige før indkørslen til Marbella, overfor Funky Buddha Beach. Det er med andre ord rigtig nemt at komme til og fra undervisningen.
”Mange forældre har givet udtryk for, at der mangler balletundervisning på højt niveau på Costa del Sol, hvilket er årsag til, at mange børn stopper med undervisningen i 10-11-års alderen. Jeg har allerede modtaget mange forespørgsler, så det bliver spændende at komme i gang med undervisningen,” fortæller en begejstret Sanne.
Til at starte med, vil Sanne tilbyde fire forskellige hold:
Hold 1 – ca. 4-7 år, begyndere, mandag Kl. 16-16:45
Hold 2 – ca. 8-12, begyndere og lidt øvede, mandag kl. 16:50-17:50
Hold 3 – teenagere og voksne, begyndere og lidt øvede, mandag kl. 18-19:15
Hold 4 – teenagere, øvede med tåspids, mandag kl. 19:20-20:40
For priser og mere info, kontakt Sanne på sanne@ballet-skolen.dk / 602 489 262

 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.