Det danske magasin i Spanien
Dan Optica har styr på brillemoden

Dan Optica har styr på brillemoden

Brillemesse i Paris

Hos Dan Optica er de altid førende, når det gælder brillemode. I starten af oktober var Dan Opticas optikere Tine Kastrup og Juana Pérez på den berømte brillemesse ”Silmo” i Paris. Silmo er den mest berømte optikermesse i verden. Det er her, alle brilledesignerne præsenterer deres nye kollektioner, og det er her, der lanceres nye maskiner og udstyr til optikerværkstedet.

Lynlåse og pels

Brillemoden, der blev præsenteret på årets Silmo, var elegant, sofistikeret og med et twist af kreative og spændende detaljer. ”Der er altid nogle vilde bud på de nye tendenser, blandt andet solbriller med lynlås som pynt, og ikke mindst så vi rigtig mange brillestel med pels på,” lyder det fra optiker Tine Kastrup, der afslutningsvis tilføjer, at det var dog lidt for specielt til hendes smag.

Fra Paris til Fuengirola

Det var ikke kun for at se de nye tendenser inden for brillemode, at turen gik til Paris, men også for at hente de bedste og nyeste brillestel hjem til Dan Optica’s kunder. ”Vi tilbyder vores kunder den nyeste mode og teknologi både inden for brillestel og brilleglas,” siger indehaver af Dan Optica Juana Pérez, som hvert år glæder sig til at se de nye tendenser og farver inden for brillemoden. De nye brillestel, der blev præsenteret på dette års Silmo, vil du kunne se i butikken løbende hen over efteråret. Tel: +34 952 58 39 10. www.danoptica.com
 
Optikerne Tine Kastrup og Juana Pérez med meget specielle solbriller på Silmo-messen i Paris.
 
Den nye brillemode fra et af de mange brillefirmaer, der var repræsenteret på dette års Silmo i Paris.
 
Af Dan Optica

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.