Det danske magasin i Spanien
1art.es – skulpturer, brugskunst, design og gaver

1art.es - skulpturer, brugskunst, design og gaver

De to multikunstnere Ose del Sol og Mugge Fischer, fra Grupo Artenovum, har nu åbnet deres egen webbutik med brugskunst, skulpturer og design. “Vi havde længe leget med ideen om at kombinere vores design med praktiske brugsgenstande og skulpturer,” siger Mugge Fischer. Og nu skulle det være. Så de har brugt deres sommerferie på at skabe webshoppen.
 
Hos 1art kan man købe funktionelle, flotte og fleksible dækkeservietter med design fra de to kunstnere. “Vi satser på kvalitet, leveringssikkerhed og service, og har derfor valgt at producere vores varer i Europa. Og sjovt nok var det Pandrup i Nordjylland og Lars fra Lindkon ApS, der vandt vores tillid” siger Mugge (der selv er nordjyde). Der produceres efter ordre, og Lindkon trykker, pakker og sender dækkeservietterne, der er lavet af en 3 mm, fleksibel og robust PVC, med en lidt ru overflade. Designet er påtrykt i fotografisk kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed, og hos 1art finder du altid noget, der passer ind i din stil. Ose og Mugge laver også specialdesigns til firmaer, der bruger disse som firmagaver m.m. Og har du brug for noget specielt, så tag kontakt, de er altid åbne overfor nye ideer og input. Forsendelse i DK er 5,25 EUR for op til 9 sæt dækkeservietter, i Europa er fragten 20 EUR for op til 9 sæt dækkeservietter.
 
Deres skulpturer med bamser, hunde, ugler m.m., er alle designet og modelleret digitalt, en sjov men langvarig og kompliceret proces – og derefter tager det cirka 24 timer at “trykke” f.eks en bamse. Skulpturerne trykkes i deres studie i Mijas Costa, og materialet, der bruges, er et specielt PLA Filament, produceret i Spanien, der er fremstillet af bionedbrydeligt majsstivelse. Det samme gælder deres EARS – øreringe. “Lad dine ører tale for dig” er sloganet bag denne ide, hvor Ikoner og Emoticoner samt dagligdags ting er basis for de forskellige design. Fragten på øreringe er gratis, og 1art.es sælger til de fleste vesteuropæiske lande. Der er nye designs på web’en hver uge, hvor du også kan finde unikke specialskulpturer.
 
Så har du brug for en sjov skulptur, lækre dækkeservietter eller sjove øreringe, enten til dig selv eller en du holder af, så kig ind på www.1art.es og lad dig friste. Julen nærmer sig, værtindegaver, mandelgaver, nytårsgaver, fødselsdagsgaver. Fantasien sætter ingen grænser, når kunst og design går op i en højere enhed. info@artenovum.com
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.