Det danske magasin i Spanien
En aften på Madre Selva Food & Book Gallery

En aften på Madre Selva Food & Book Gallery

Tæt på kirkepladsen i Fuengirola ligger det hyggelige spisested Madre Selva Food & Book Gallery, hvor Antonio Tomasio og hans personale kokkererer udsøgt mad og laver forfriskende drinks, som vil forkæle dine smagsløg med en krydret oplevelse sammen med en fantastisk service.
Vi blev modtaget af Antonio, og dekorationen og lokalerne er en oplevelse i sig selv, fyldt med bøger og historier. Vi nød vores gang gennem de tre lokaler, og endte i patioen, hvor vi blev forført af de planterige hjørner og farverige møbler, så det blev her, vi kom til at tilbringe denne sensommeraften i kulinarisk selskab med Madre Selva.
 
Vi startede aftenen med en iskold peruviansk øl – Cusqueña. Mens vi sad og nød vores Cusqueña sammen med Boquerones og ristede majs og studerede det herlige menukort, kom der svenske gæster ved nabobordet: Indenfor sad der en gruppe fra Finland, så hele norden var næsten samlet, dog uden vores kære nordmænd, men der havde været en gruppe på 20 fra Norge dagen før, sagde Antonio – så det kan vel konkluderes at Madre Selva appellerer til de nordiske ganer. Vi blev hurtigt, af vores svenske naboer, inspireret til at prøve en Pisco Sour, som er en drink, der blev opfundet i Lima for mange år siden… Himmelsk. Menukortet blev studeret, og i samråd med Antonio fik vi valgt aftenens retter.
 
Det skal siges, at det tilrådes at spørge Antonio, for det flotte menukort, med en udsøgt selektion af retter, kan sagtens lokke til, at man spiser for meget. Så hellere spørge, og nyde få men gode retter denne aften, og så komme igen en anden dag. Menukortet er delt op i 3 afdelinger: De Legendariske Retter, Den Dansende Velkomst og De Magiske Ritualer. Så et meget litterært og poetisk menukort, der i den grad afspejler at stedets ejer Antonio er skribent og forstår at få ordene til at betyde noget, give dem smag og substans.
 
Først fik vi Dipeo Amazonico, hjemmebagt ostebrød med tre forskellige slags dip. Derefter tre hovedretter. Mogambo, en lækker quinoa-salat med rucola, feta, oliven og meget mere, lækkert serveret i en kæmpe tartelet-skal. Derefter fik vi Turkana pandekager med oksekød – en herlig honningsauce og friske grøntsager. Alt sammen lækkert gratineret, klar til at nyde. Den sidste ret, vi smagte, var Reina Africana, kylling, med blommer, æble og karry, en lækker sovs med hindbær glaze. Dette var også en himmerigsmundfuld, og den peruvianske øl (nummer 2), smagte fortrinligt til dette. Nabobordet, fulgte trop og prøvede samme ret, dog med en kraftig rødvin til.

Måltidet blev afsluttet med en kaffe og hjemmelavet chokoladekage i den afslappede atmosfære

Hos Madre Selva Food & Book Gallery er der også plads til fordybelse i en spændende bog. Medbring gerne selv læsestof, men står du og mangler en bog at læse, så skriver Antonio Tomasio selv spændende romaner, både på spansk og engelsk. Inspirationen kommer fra hans mange rejser rundt omkring i de 40 lande, som han har besøgt efterhånden. Bøgerne kan du købe i restauranten, men ellers kan du også gratis hoppe ombord i en af de andre fængslende bøger, som står på de rustikke træhylder, klar til at blive læst af den næste.
 
Kom blot ind og få en god snak med Antonio, nyd en kop kaffe, en eksotisk drink eller dejlig mad og oplev et forførende peruviansk indtryk midt i Fuengirola. Du finder Madre Selva på Calle Capitán 10 (lige ved siden af ”spisegaden”). Tel: 951 571 195.
Af Mugge Fischer

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.