Det danske magasin i Spanien
Læsertilbud: Koncert med Robert Wells

Tag med La Danesa til unik koncert i Mijas d. 14. oktober!

Han er kendt over det meste af verden – bare ikke i Danmark. Over to millioner publikummer har nydt hans show ”Rhapsody in Rock” og alle er enige: Ingen formår at komponere og mikse klassisk musik med rock, jazz og boogie woogie som Robert Wells. Lørdag den 14. oktober giver han en unik koncert i Teatro Las Lagunas i Mijas. Og La Danesa giver dig muligheden for at komme med til specialpris.
 
Robert Wells lover masser af overraskelser, når han om få uger præsenterer sit show ”Rhapsody in Rock – Spanish Edition” på Costa del Sol. ”Vi glæder os gevaldigt til koncerten og med min trio og mine tre sangerinder står vi klar med den hidtil bedste opsætning her. Vi har forberedt os godt – men uden at være perfektionistiske, for der skal være plads til at være impulsiv undervejs. En god koncert går også på feelings,” mener Robert Wells, som kan se tilbage på 30 år som artist.
 
Den svenske komponist er lig med Rhapsody in Rock. Og så er han lig med success. Men sådan har det ikke altid været. Robert Wells husker fint, hvordan det gik til præmieren på hans senere så succesrige show i 1989. ”Vi stod klar med et stort og godt symfoniorkester på 67 mand. Men ingen vidste rigtigt, hvad Phapsody in Rock var, og hvad vi ville spille. Så der kom kun 80 (!) betalende gæster. Aldrig har jeg været så tæt på en konkurs, men heldigvis fik jeg rettet op på det,” fortæller Robert Wells, som dog også mindes en fantastisk koncert, der gav ham modet til at fortsætte med sine nytænkende idéer.
 
Og det gjorde han klogt i, for hans show, Rhapsody in Rock, er i dag set af over to millioner publikummer og fylder de største koncertsale flere steder verden over bl.a. i Kina, Rusland, Sverige og selveste Royal Albert Hall i London.
 
Robert Wells’ popularitet er så stor, at det var ham arrangørerne af de olympiske lege i Sydney i ’08 kontaktede for at få komponeret den officielle OL-musik. Det blev til ”A Song for You”, som han smukt leverede med Céline Dion foran millioner af tv-seere til åbningsceremonien. Begivenheden fortæller fint, hvilket niveau Robert Wells befinder sig på. Men han er kendt for at holde begge ben på jorden og altid være i øjenhøjde med sit publikum.
 
Du har nu muligheden for at komme med til en fantastisk koncertoplevelse lørdag den 14. oktober. De gode pladser i salen koster 50 euro – med La
Danesas læsertilbud koster de kun 40 euro. Billetterne kan kun købes hos Vitamina i Centro Idea ved fremvisning af denne artikel, eller direkte til arrangøren på mail henrik@eventhuset.es
Teatro Las Lagunas kaldes også ”Det Ny Teater i Mijas” og ligger lige bag Margrethekirken. Udefra er teatret moderne og minimalistisk, men indefra er det klassisk med røde sæder og balkoner. Teatret har plads til 559 publikummer og bliver til koncerten med Robert Wells udstyret med det bedste lys og den bedste lyd.
Af Henrik Andersen, henrik@norrbom.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.