Det danske magasin i Spanien
Málagas byggekonge er død – Nyt Torremolinos på vej – Victoria’s Secret åbner i Málaga centrum

Málagas byggekonge er død - Nyt Torremolinos på vej - Victoria’s Secret åbner i Málaga centrum

Málagas byggekonge er død

Præsidenten for Málagas hæderkronede entreprenørfirma Grupo Vera, Francisco Vera, er i en alder af 77 år sovet stille ind. Francisco Vera er Málaga-provinsens ukronede byggekonge med en lang række store bygningsværker bag sig, blandt andet lystbådehavnene i Marbella, La Duquesa og Cabopino, store dele af Málagas teknologipark, galopbanen i Mijas, hotellerne Yaramar og Florida i Fuengirola, de to golfbaner Añoreta og Baviera og 3.500 boliger fordelt over hele landet. Grupo Vera stod også bag de første spadestik til Málagas metro, motorvejen A-92 og sporarbejdet til AVE-togene. Francisco Vera fik sit livsværk helskindet igennem krisen, som udbrød i 2008, primært fordi man ikke have levet over evne og kastet sig ud i for mange projekter. Byggematadoren havde tilsyneladende lært af krisen i starten af 90’erne, hvor Grupo Vera var igennem en betalingsstandsning. Francisco Vera har fire børn, hvoraf den ældste forventes at tegne firmaet udadtil i fremtiden.

 

Nyt Torremolinos på vej

Firkløverregeringen i Torremolinos har netop præsenteret en ny og omfattende plan for byen. Byens gamle centrale plads Plaza Costa del Sol skal moderniseres. Det samme gælder dele af Avenida Palma de Mallorca, som også skal gøres til gågade. Kommunen ønsker at skabe mere liv og fremme næringslivet i bymidten. Derfor vil flere ældre bygninger også blive renoveret. Der er afsat 3,8 millioner euro til byfornyelsen, som igangsættes til oktober.
 

Victoria’s Secret åbner i Málaga centrum

Et af byens dyreste lokaler bliver fremover fyldt med flotte kvinder.
Victoria’s Secret overtager fra næste måned det 120 kvadratmeter store hjørnelokale, som ligger for enden af hovedstrøget Calle Larios ud mod Plaza de la Constitución. Victoria’s Secret forhandler alt i lingeri, kosmetik, parfume og skønhedsprodukter til kvinder. Victoria’s Secret har primært forretninger i lufthavne samt i Madrid og Barcelona. Men nu kommer den verdenskendte kæde også til Málaga. Det samme gør det amerikanske mærke New Balance, som åbner på Calle Granada blot et stenkast fra Victoria’s Secret. New Balance’s sko og sportstøj forhandles shop-in-shop over hele verden, men har konceptbutikker i Madrid og Barcelona. Og nu også i Málaga.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.