Det danske magasin i Spanien
Tyrefægter stanget ihjel – Taxaerne skal acceptere kreditkort – Grøn Coca Cola på vej

Tyrefægter stanget ihjel - Taxaerne skal acceptere kreditkort - Grøn Coca Cola på vej

Tyrefægter stanget ihjel

Nogen synes det er trist. Andre det modsatte. Den spanske tyrefægter Iván Fandiño mistede i weekenden livet i en sydfransk tyrefægterarena. I kampens afgørende fase fik tyren uventet fat på Iván Fandiño, som lidt klodset trådte i sit klæde og faldt, da han forsøgte at komme væk fra den fremstormende tyr. Tyren fik ham stanget så voldsomt, at tyrefægteren døde af sine indre kvæstelser på vej til hospitalet. Både lever, nyrer og lunger var voldsomt medtaget. Iván Fandiño er den anden spanske tyrefægter, der har mistet livet det sidste år. Víctor Barrio døde også i en tyrefægterarena for lidt under et år siden.
 
{loadposition landingpage}

Taxaerne skal acceptere kreditkort

Fra den 1. juli skal alle Costa del Sols taxaer acceptere kreditkort som betalingsmiddel. I nogles ører lyder det måske utænkeligt, men indtil nu har nogle taxaer nægtet at tage imod kreditkort. Det ændrer et nyt dekret nu på. Det er primært Costa del Sols hotelejerforening, som har presset på for at få det nye påbud indført. Foreningen mener, det er uprofessionelt og giver et dårligt førstehåndsindtryk, at man som turist ikke kan betale sin taxa fra lufthavnen til sit hotel med kreditkort. Dernæst har det for hotellerne været til unødigt besvær, at receptionen ofte har måttet lægge ud for deres gæst (i kontanter) for derefter at trække beløbet på dennes kreditkort. Taxaernes primære motiv for ikke at ville acceptere kreditkort, er at undgå at betale udgiften til f.eks. VISA på mellem 0,35 og 1,00 procent af beløbet.
 

Grøn Coca Cola på vej

Efter to års produktudvikling og stikprøver på flere markeder, sender Coca Cola nu en ny grøn Coca Cola på det spanske marked. Den nye læskedrik er lavet på sukkerplanten Stevia, naturligt koffein og naturlig aroma. Den grønne Coca Cola vil, som navnet antyder, være den verdensomspændende læskedriks svar på en ny og mere nutidig naturlig drik. Den ny Coca Cola vil blive forhandlet på dåse (33 cl.) og på flasker med 0,5 og 1,5 liter.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.