Det danske magasin i Spanien
Banco Santander køber Banco Popular for én euro

Banco Santander køber Banco Popular for én euro

Banco Santander køber Banco Popular for én euro

Spaniens største bank bliver endnu stærkere, for det viser sig, at landets sjette største bank slet ikke var så stærk igen. For at redde Banco Popular fra en konkurs overtog Banco Santander banken tirsdag aften for én sølle euro.
Den sidste uge har været et sandt mareridt for Banco Popular, som mistede halvdelen af sin værdi på børsen. Banken havde længe været i problemer, men efter ugens dramatik faldt aktien til 34 cent og var næsten helt værdiløs.
Det var den store usikkerhed om størrelsen og værdien af det ”lager” af usolgte boliger Banco Popular, som de fleste andre banker, fortsat ligger inde med, der fik aktien til at styrtdykke. For at undgå en katastrofal konkurs blev banken derfor overtaget af stærke Banco Santander, som længe havde vist interesse for en overtagelse. Både Banco Populars kunder, regeringen og den europæiske centralbank kan nu ånde lettet op. Eneste taber bliver aktionærerne, som har mistet deres indskud.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.