Det danske magasin i Spanien
Gode arbejdsløshedstal for maj – Ny boligboble på vej – Spansk modekonge er død

Gode arbejdsløshedstal for maj - Ny boligboble på vej - Spansk modekonge er død

Gode arbejdsløshedstal for maj

Næsten 112.000 kom ud af arbejdsløshedskøen i maj. Det får Spaniens samlede ledighed ned på 3.461.000 personer, hvilket er det laveste tal siden januar 2009. De nye arbejdspladser er primært skabt indenfor serviceerhvervene, og Andalusien, Catalonien og Madrid har i maj været bedst til at skabe nye jobs. Alene i Málaga-provinsen er 5.134 nye kommet i arbejde. Det får provinsens samlede ledighed ned på 152.000. Alle prognoser tyder på, at ledigheden vil falde yderligere de næste par måneder.
 
{loadposition landingpage}

Ny boligboble på vej

Den stigende turisme og aktivitet på boligmarkedet lover godt for økonomien i 2017. Málagas økonomer er enige om en vækst på cirka tre procent i provinsen. Men flere økonomer advarer også om, at en ny boligboble kan være på vej. ”Boligsalget er i Málaga-provinsen steget med 11 procent på bare ét år, og generelt er priserne steget med fem procent – i nogle områder langt mere,” fortæller Juan Carlos Robles, som er formand for økonomkollegiet i Málaga. Han påpeger at i det øjeblik, boligpriserne stiger mere end det generelle prisindeks, er markedet i ubalance, hvilket er tegn på en boligboble.
 

Spansk modekonge er død

Efter halvandet års kamp mod kræften er det spanske modeikon David Delfín gået bort. Til trods for kun at blive 46 år har den Marbella-fødte designer opnået stor respekt og anerkendelse i hele landet. David Delfín var kendt som en af landet mest innovative, karismatiske og kreative designere. Derfor modtog han i 2016 årets designpris. David Delfín boede og drev sit designstudio og sin butik i Madrid-kvarteret Cueca men begraves i Marbella. Læs mere om den spændende designer i denne artikel i La Danesa
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.