Det danske magasin i Spanien
Årets bedste investering
Er du bare en smule interesseret i penge og investeringer, får du masser af inspiration og viden på EventHusets årlige investeringsseminar.
Hotel Tamisa Golf sætter den 14. og 15. marts rammen for fire korte og varierende indlæg med hver sin indgangsvinkel til investering og med hver sine produkter.
“Svend Jørgen Jensens indlæg har altid været populære. Derfor er det glædeligt, at han er med igen. Det er opsigtsvækkende, så ofte han får ret i sine forudsigelser,” siger arrangør Henrik Andersen. Svend Jørgen Jensen fra Demetra ser og analyserer den økonomiske udvikling ud fra et historisk perspektiv og har udarbejdet nogle modeller, som forudser økonomiske op- og nedture. Som noget helt nyt har han lanceret sin egen investeringsforening. “På seminaret vil Svend Jørgen Jensen fortælle, hvordan man kan komme med i fonden og om hvordan det er muligt at tjene penge, når markedet går ned,” lover Henrik Andersen, der lægger stor vægt på, at det aldrig må være kedeligt at deltage i et seminar.
“Niveauet har altid været højt, men det skader aldrig med lidt fornyelse. Derfor er Nordic Power Trading med i år. I en tid med negative indlånsrenter investerer stadig flere i elhandel,” forklarer seminarets arrangør. Og netop dette firma gør det særdeles godt. ”Fordi vi er uafhængige af aktie- og ejendomsmarkederne tilbyder vi en stor risikospredning og et godt, stabilt afkast. De seneste år har vi præsteret en årligt afkast på rundt 20 procent,” fortæller Bjarne Walbech, som glæder sig til sin første gæsteoptræden på Costa del Sol. Han hører til blandt spidserne i sin branche for siden etableringen af sit firma i 2010 har han skabt et plus på mere end 300 procent til sine investorer. Nordic Power Trading bliver på Costa del Sol nogle dage for at kunne tage private møder.
Det samme gør Kai Thygesen fra HD Forest, som har specialiseret sig i investering i baltiske skove. ”Efter 19 års erfaring på området, kan vi uden tøven love en attraktiv, langsigtet og bæredygtig investering, som tilmed giver store fordele ved generationsskifte,” fortæller Kai Thygesen, som ser frem til at præsentere sit projekt. Hans firma, HD Forest, er en del af HedeDanmark, som forvalter over 50.000 hektar skov i Baltikum.
Sidste deltager bliver et glædeligt gensyn med John Stihøj fra Aktieinfo. Aktieinfo er en netavis, der giver baggrundsviden, input og aktietips, som gør den aktive investor i stand til selv at varetage plejen af sin formue. “Vi er fuldstændig uvildige og man kan bl.a. bruge os som sparringspartner, så man kan forholde sig kritisk til de råd, man får fra sine rådgivere,” fortæller John Stihøj, som lover at komme med inspirerende input og aktuelle aktietips på det forestående seminar. Aktieinfo har siden starten i 2001 opnået et afkast på 357 procent på egne investeringer.
Dørene er åbne for alle til EventHusets investeringsseminar tirsdag den 14. og onsdag den 15. marts på Hotel Tamisa Golf. Begge dage kl. 16 – 19 med vin og tapas efter indlæggene. Man skal blot tilmelde sig én af dagene. Seminaret er gratis, men tilmelding nødvendig på mail henrik@eventhuset.es eller på telefon 670 63 57 86.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.