Det danske magasin i Spanien
Vagtskifte hos Muebles Pirámides

Vagtskifte hos Muebles Pirámides

I sommeren 2001 søgte en ung Per Stridh uopfordret job hos Muebles Pirámides. Han fik at vide, at de ville ringe til ham, hvis de skulle bruge nye medarbejdere. Det gjorde de så i 2012 – elleve år senere. Siden da er samarbejdet gået så godt, at forretningens indehaver, Søren Liljegren, ikke er det mindste i tvivl om, at Per er den rette køber af den kendte møbelbutik udenfor Torre del Mar.
”Han har den rigtige alder og indstilling, og generelt går det nu bedre for branchen, så det er det rette tidspunkt at få en ny mand ved roret,” mener en lidt vemodig Søren Liljegren, som slog dørerne op for Muebles Pirámides Puerto i 1999 med sin daværende partner Benny Tybo.
”Vi startede helt fra bunden, og forretningen har i mange år været knudepunktet for min familie og vennekreds. Det kommer jeg naturligvis til at savne.”
Til gengæld kommer han helt tæt på sine børn og børnebørn i Danmark, som er det altoverskyggende argument for at vinke farvel til sit livsværk.
Fra Danmark vil Søren dog rådgive og hjælpe med møbelindkøb, for det er fortsat danske møbler, forretningen vil satse på.
”Danske møbler til spanske priser er et koncept, alle forstår og som har fungeret i 17 år, så det holder vi naturligvis fast i,” fortæller Per Stridh, som gennem næsten hele sit arbejdsliv har arbejde med møbler og køkkener.
”Jeg er sikker på, vores publikum sætter stor pris på service. Derfor leverer og monterer vi alt. Vi har et stort lager, så vi er altid i stand til at levere et par dage efter bestillingen,” slutter den nye ejer, som lover, at den gode ånd, der altid har været i Muebles Pirámides Puerto, vil bestå mange år frem.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.