Det danske magasin i Spanien
Vitalitet og Livsglæde – Anni Dahms’ bog er ude nu

Vitalitet og Livsglæde – Anni Dahms' bog er ude nu

Gennem Annis snart tre årtier som helsedrivende på Costa del Sol har mange mennesker søgt hjælp hos hende til at få behandlet og lindret sygdomme og gener. Nu har hun begået en bog – et opslagsværk med svar på snart sagt alt, hvad man kan tænke sig at vide, om kroppen og hvordan man selv kan styrke den.
Anni Dahms, ejeren af ’Annis Vital Shop’-helsekæden fortæller, at bogen er en samling af de artikler og nyhedsbreve, hun igennem tiden har sendt ud, og blandt afsnittene finder man f.eks. titlerne ”Optager du det, du spiser?” og ”Tarmsystemet”. Bogen er en komplet guide til nærmest alt, hvad man kan lindre og afhjælpe med naturmedicin. ”Det er jo mit hjertebarn at informere folk om, hvordan de kan få kroppen til at arbejde for dem i stedet for imod dem. Det er så ærgerligt, at så få ved, at man faktisk kan gøre enormt meget for at undgå, at skulle fylde sig med medicin,” fortæller Anni.
Fra bagsiden af bogen: ”Bogen er fuld af erfaringer, viden og råd om hjælp til selvhjælp gennem kost, kosttilskud og ændringer i livsstilen.” Bogen koster 19,95€ og kan købes i alle Annis butikker samt bestilles på nettet til levering i Danmark.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.