Det danske magasin i Spanien
Tandlæge Sacha Miller-Wojtan starter ny tandlægeklinik

Tandlæge Sacha Miller-Wojtan starter ny tandlægeklinik

Sammen med Nina King, som har praktiseret og undervist i 5 forskellige lande, har Sacha startet klinik op i Elviria, Marbella.
”Nina King og jeg har kendt hinanden i 6 års tid. Hun er tandlæge fra England med speciale i protetik (dvs. kroner, broer, proteser) og har haft Oasis Dental Clinic i Marbella centrum i 4 år. For 2 år siden tog hun til Dubai for at arbejde og være tættere på sin mand, som flyttede dertil et par år pga. arbejde. Da hun kom tilbage, blev vi enige om at starte op sammen,” siger Sacha, som også har en særlig forkærlighed for kosmetisk tandpleje.
Valget stod imellem at købe en eksisterende klinik eller starte fra bunden. ”Vi valgte at starte fra scratch med en klinik i Elviria, så vi kunne få det lige, som vi vil have det. Vi har begge meget høje standarder og en vision om at tilbyde kun det bedste. Derfor kommer vi også til at samarbejde med specialister på klinikken i nogle af de grene af tandplejen, hvor vi ikke selv kan tilbyde behandling af samme kvalitet,” fortæller Sacha, der glæder sig over at være kommet i gang i den nye klinik Oasis Dental.
Klinikken ligger i Elviria bag ved ACOSOL bygningen i en veletableret lægeklinik men i helt nye lokaler. www.oasisdentalmarbella.com Tlf.: 952 837 442

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.