Det danske magasin i Spanien
Costa del Sol’s ekspert i høreapparater

Costa del Sol’s ekspert i høreapparater

Dicton er specialister i salg, design og produktion af høreapparater og batterier siden 1963.
Centralt lokaliseret på Plaza de la Constitución i Fuengirola, har deres høreklinik alle faciliteter til at producere, reparere, designe og tilpasse høreapparater, og de har også tilknyttet en audiolog, som kan tilbyde gratis høretest.
Thomas Bo Pedersen, ejeren af firmaet, fortæller om Dicton Spains fremgang.
Det blev grundlagt i 1963 af Jørgen Laurberg, og det har været en omfattende proces at overtage firmaet og holde den samme høje standard samt fortsætte med at bygge på succesen især i en virksomhed, der tilbyder et så stort udvalg og en så høj grad af innovation i deres produkter.
Dicton designer og fremstiller egne høreapparater til en pris, der ligger mellem 30 og 40% under markedsprisen i de fleste europæiske lande, hvilket har gjort dem populære og kendt som en forretning, der ikke blot leverer på kvalitet og service, men også på prisen.
Thomas forklarer, at Dicton er eksperter i i-øret-apparater og, udover at arbejde med alle de internationale mærker af høreapparater, sælger og fremstiller Dicton sit eget mærke af i-øret- og ydre høreapparater, heriblandt Micro Pearl design, verdens mindste høreapparat som tilpasses indersiden af øret.
Alle deres høreapparater er 100% digitale.
Andre produkter, Dicton sælger, er højsensitive halsslynger, hvor Dicton har været den førende producent i mange år, samt et udvalg beregnet til at afhjælpe tinnitus-ramte personer, som har trygheden i, at Dictons produkter har en indbygget funktion, der maskerer tinnitus-gener, og som endog kan bæres, når man sover.
Dicton har oparbejdet et ry at være en etableret ekspert indenfor sit felt, som man kan stole på, og deres workshop og kontor på Fuengirolas hovedtorv er et varmt og imødekommende sted, hvor en audiolog kan tilbyde dig en gratis høretest og dit høreapparat kan repareres på stedet.
Afhængig af skaden kan de reparere dit høreapparat på kun et par timer, mens du nyder en kop kaffe på en café i nærheden.
Pza. Constitución, Edificio Cristina, Fuengirola 29640
Tlf: 952 58 04 79
www.dicton-spain.es
tdicton@gmail.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.