Det danske magasin i Spanien
Niels ‘Noller’ Olsen: “Jacob Haugaard reddede mig”

Niels 'Noller' Olsen: "Jacob Haugaard reddede mig"

Noller holder inden koncerten med ”Brødrene Olsen” i Fuengirola et spændende foredrag torsdag den 16. marts i Muebles Piramides Puerto ved Torre del Mar om sit turbulente liv.

Jacob Haugaard, komiker, entertainer og tidligere alkoholiker, er netop kommet ind i Folketinget i 1994 med ”Mere medvind på cykelstierne” i sit valgprogram, da hans telefon ringer ved to-tiden. I den anden en af røret er Niels ‘Noller’ Olsen helt nede.
20 års pille- og alkoholmisbrug er ved at spolere hans ægteskab og tage livet af ham.
”Det her kan du slet ikke klare selv. Jeg skal nok tage mig af det”, sagde Haugaard, som Noller kendte gennem sin bror Jørgen.
”Da han sagde det, var det, som om et lettelsens suk løb gennem hele familien”, erindrer Noller.
Han kørte med Haugaard til et behandlingssted, der blev hans hjem i de næste seks uger.
Vejen til et nyt liv var banet – med succesen i såvel det danske Melodi Grand Prix i 2000 med ”Smuk som et stjerneskud” som det internationale med den engelske version ”Fly on the wings of love” samt en stjernerække af hits, som præsenteres ved La Peña Dinamarca Events store gallakoncert i Teatro Las Lagunas ved Fuengirola fredag den 17. marts.
Aftenen forinden, den 16. marts, stiller Noller op ved et spændende foredragsarrangement i den danske møbelforretning øst for Málaga, Muebles Piramides Puerto, ved havnen i Caleta ved Torre del Mar. Han vil hudløst ærligt fortælle om:
Sit misbrug og hvordan han kom igennem det.
Om højdepunkterne i sin fantastiske karriere, hvor han også for nylig har indspillet en solo-plade.
Livet som kunstner og eventyret med sin bror, Jørgen.
Og om hvor han nu er i livet og hvordan han overkom alle sine problemer.
Noller, nu 62 år, har oplevet mangt og meget og vil gerne fortælle om det. Han deler på bedste vis ud af sit turbulente liv. De lyse sider og skyggesiden af succes. Hvad det vil sige at have været helt nede og være kommet op igen.
 
Niels ‘Noller’ Olsen er født i Odense, men flyttede som 11-årig med familien til København. Her arbejdede han som musikkonsulent og senere som kulturchef i Farum Kommune, indtil sejren i det internationale Melodi Grand Prix i 2000. Navnet ‘Noller’ fik han af en kammerats mor, hvis søn også hed Niels .
Han er uddannet pædagog og har efterfølgende taget en uddannelse som gestaltterapeut. Ifølge ham selv begyndte hans alkohol- og stofmisbrug allerede, da han var 16 år. Det stoppede da han blev 43.
Noller blev i 1991 gift med Kirsten. De har tre børn. Han har endvidere en datter fra et tidligere ægteskab.
”Kirsten havde opgivet mig. Men gav mig heldigvis en sidste chance”, siger han lettet.
Niels ‘Noller’ Olsen slutter sit foredrag med en sang og besvarer spørgsmål.
Billedtekster
Niels ‘Noller’ Olsen fortæller om sin vej tilbage til livet og om hvordan han overkom alle problemerne. Han er en spændende fortæller.
Jacob Haugaard fik ham ud af misbruget.

Deres andet arrangement

Det er anden gang, at indehaveren af møbelforretningen Muebles Piramides Puerto, Søren Liljegren, hyrer Noller til et arrangement. Første gang var da han i 2001 åbnede møbelforretningen ”Bolig” i Holbæk – til indvielsen af denne.
Foredragsarrangementet i Muebles Piramides krydres med velkomst-cava og en menu med paella, vin, øl og vand i naborestauranten ”Mani”.
Pris for foredrag og spisning: 40 euro.
Det starter kl. 20.00 den 16. marts.
Adressen på ”Mani” og Muebles Piramides Puerto:
Avda. Andalucia 187, Caleta de Velez, (indlørslen til Caleta Havn) Torre del Mar (den østlige del af byen).
 
Af Morten Møller

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.