Det danske magasin i Spanien
Aryón bygger nyt med kvalitet i populære La Cala de Mijas

Aryón bygger nyt med kvalitet i populære La Cala de Mijas

Det velrenomerede byggefirma Aryón præsenterer nu påbegyndelsen af den anden fase i sit meget populære projekt Pueblo La Noria. Projektet består af 36 huse, hvor den første fase allerede er udsolgt.
I den anden fase indgår 18 moderne rækkehuse som kendetegnes ved en professionel arkitektonisk nutidig stil. Hvert hus er bygget i de bedste materialer, og alt udstyr er naturligvis også af højeste kvalitet som f.eks. det fuldt udstyrede køkken med hvidevarer udelukkende fra Bosch (eller lignende producenter). Og da Pueblo La Noria er på projektplan gives der frihed til lykkelige huskøbere til at sætte sit eget præg på sin nye bolig med hensyn til materialevalg som marmor- eller parketgulv.
Hvert hus består af fire soveværelser, hvoraf et er med balkon, to badeværelser, køkken og spise- samt dagligstue. Badeværelset er belagt med marmorgulv og moderne armaturer.
Aryón har høje kvalitetskrav og hvert hus udstyres med isolering for både varme, lyd og fugt, samt dobbeltglasvinduer, ligesom installationer til varme og kulde, gulvvarme i badeværelserne samt solpanel til varmt vand.
 
Foruden de to etager som beskrevet har hvert hus også et kælderplan med privat garage, badeværelse og et rum, som egner sig både til opbevaring og til ekstraværelse. På bagsiden har hvert hus en privat terracotta belagt terrasse samt en indhegnet have.
Pueblo La Noria er et moderne projekt. Området bliver meget stilfuldt med hvidmalede husvægge, mørke vindueskarme, lige linjer og et rent ydre. I midten af urbanisationen udfolder sig en flot lagt fælleshave med græsplæner, palmer og en intet mindre end 25 meter lang pool.
Ligesom kvaliteten er høj, er sikkerheden også høj. Urbanisationen er helt privat med porttelefon. For at få et indtryk af, hvor velbygget og velplejet projektet kommer til at blive, er det bare at se til søster-urbanisationen Jardines de La Noria, som også er et Aryón-projekt. Dem, der købte på projektplan i Jardines de La Noria, hvor majoriteten af beboerne i dag udgøres af fastboende nordeuropæere og spaniere, har set en stor værdiøgning af deres ejendom. Og forventningerne til Pueblo La Noria er endda endnu højere.

Nærområdet

At nærområdet som Pueblo La Noria ligger i er højt eftertragtet er ingen overraskelse. Med by, strand, natur og golf i nærområdet er dette et område som passer alle. Blot et stenkast bort ligger den grønne og velholdte golfbane La Noria Golf and Resort, og går man bare fem minutter, befinder man sig i hjertet af den hyggelige by La Cala de Mijas (beliggende midt imellem Málaga og Marbella) som har alt, hvad der behøves. Med madbutikker, skole, rådhus, apotek, posthus, legepark og en mængde restauranter, alt fra traditionelle spanske tapasbarer til moderne indrettede restauranter med international puls, behøver man ikke søge noget andet sted hen. Og med yderligere nogle minutters gåtur kommer man frem til den vidtstrakte strand med chiringuitos (strandbarer/-restauranter) og Middelhavet. Langs stranden går en smuk, meget attraktiv ny strandpromenade. La Cala de Mijas er lige så vel egnet til et roligt som til et aktivt liv.
Afstanden til Málaga lufthavn er ca. 20 minutter med bil.

Dette er Aryón

Aryón er et veletableret ISO-certificeret konstruktionsfirma med mere end 20 års erfaring indenfor infrastruktur, bygningsværk og konstruktion på Costa del Sol. Det er en multidisciplinær virksomhed som integrerer byudvikling med forskellige typer af både offentlige og private projekter såsom parker, grønne områder, konstruktion, ombygning af infrastruktur samt private boligområder, luksusvillaer, shoppingcentre, havneområder, industri, golf og meget mere. Virksomheden er professionel, dynamisk, alsidig og effektiv og opfylder de behov og forventninger, som kunderne efterspørger.
Deres mål er høj kundetilfredshed, hvilket deres mange projekter og loyale kunder er bevis på.
 
Projektet Pueblo La Noria står færdigt sommeren 2018.
 
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.