Det danske magasin i Spanien
Sol Eyes – den eneste nordiske øjenklinik på Costa del Sol

Sol Eyes – den eneste nordiske øjenklinik på Costa del Sol

Det er lidt over et år siden nu at Sol Eyes – den eneste nordiske øjenklinik på Costa del Sol – slog sine døre op i Los Boliches, og i december 2016 åbnedes deres klinik i Puerto Banús. Sol Eyes er ikke en optiker, hvor man kan prøve nye briller. Sol Eyes er en øjenklinik, hvis hovedopgave er kirurgi og undersøgelser, og begge ejere, det finske par Petri og Erja Oksman, er øjenkirurger, som tidligere arbejdede i faget i Finland i 20 år, hvor de også har haft en kæde med øjenklinikker.
”Kundetilfredsheden er Alfa og Omega, noget som Sol Eyes er kendt for. For at opretholde dette er vi meget strikse med altid at udføre meget grundige og komplette undersøgelser. Vi tager os ikke kun af det, som kunden opsøger os for, men udfører altid en komplet undersøgelse af øjentryk, stær, nethinde mm. uden ekstra beregning. Sådan kan vi opdage skavanker i et tidligt stadie. Efterfølgende får kunden information og anbefales eventuel behandling/operation. Alt sammen i nær samtale med læge/kirurg,” fortæller Carita Brownless, Sol Eyes’ administrative chef og en af de mange, som tale svensk på klinikken, hvor der totalt tales syv forskellige sprog.
Hos Sol Eyes er man også velkommen til at få et ”øjenspa”, som de kalder deres nye behandling med MiBo Thermoflo – en lægende, skøn og afslappende behandling for blandt andet tørre og trætte vinterøjne.
For mere information og kontakt, se: www.soleyes.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.