Det danske magasin i Spanien
Lars Kollerup: “Snedkerarbejdet er min passion!”

Lars Kollerup: "Snedkerarbejdet er min passion!"

Kollerup Properties S.L. er et velrenomeret byggefirma med speciale i tømrer- og snedker opgaver. Men snedkerarbejde er ikke bare en arbejdsopgave for Lars Kollerup. “Det er den passion, jeg absolut fordyber mig mest i. Det er her, hvor jeg glemmer alt om tid og sted.” Så derfor er de håndlavede plankeborde og -møbler, der hvor Lars lægger al sin kærlighed, når han arbejder. 
Plankemøblerne kan udarbejdes i alle træsorter. Nogle træsorter skal dog importeres, da det er begrænset med træsorter i de spanske skove.
“Generelt bruger jeg portugisisk kirsebærtræ – et massivt og robust materiale med mange muligheder.” Det er det materiale, som Lars selv er mest forelsket i, men kunden kan naturligvis vælge frit, tilføjer han, ligesom det også er muligt at få importeret flere træsorter, hvis den ønskede ikke findes i Spanien.
Snedkerarbejde med specielle træsorter er også populært i køkken- og inventaropgaver.
“Jeg har været køkkenmontør i Danmark, og har oplevet mange kringlede opgaver herigennem. Hvor mange syntes, at kunderne havde “ønsketænket” visse snedkeropgaver, kunne jeg slet ikke vente med at komme i gang, selv ikke med de mest krævende opgaver.”
Udskiftning af vinduer og døre, er det arbejde, som Lars med sin lange erfaring kan udføre på rekordtid.
“Det kræver blot, at man bruger et øjeblik på at udtænke en plan, inden arbejdet påbegyndes, så opstår der ingen slinger eller tvivl på noget tidspunkt”, siger Lars og tilføjer, at dette er succesen bag alt veludført montagearbejde; tag, vinduer, døre, skillevægge, gulv, loft, osv. 
Prisen hænger sammen med effektiviteten, fortæller Lars: “Der er ingen tvivl om, at jeg er dyrere end en spanier, hvis man kun kigger på timelønnen, men det som en spanier når på en uge, når jeg på en dag. Siesta findes ikke hos mig – vi skal i mål!”
For yderligere information besøg hjemmesiden www.kollerup.services eller kontakt Lars Kollerup Madsen på telefon ES: 0034 685 27 03 03 / DK: 0045 29 80 51 55 eller på mail lars@kollerup.services Se også udførte opgaver og få inspiration på Kollerups facebookside.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.