Det danske magasin i Spanien
Så strikker og hækler vi

Så strikker og hækler vi

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Lanas de Noruega, den norske garnbutik i Fuengirola, sælger kvalitetsgarn af uld, alpaca, lama og bomuld over al forventning. Butikkens indehaver, den altid blide og tilstedeværende Hanne Farrell fortæller; Vi har helt klart fundet et marked. Håndarbejde og specielt striking og hækling er jo super trendy. Det viser på mange måder, at man har tid til sig selv. Desuden er det fremragende terapi. Når man sætter tid af, så har man gerne en forventning om et godt resultat, derfor sælger vores garn vældig godt, selv om vi er langt sydpå i Europa. Det sidste nye er, at enkelte garntyper er udviklet i samarbejde med en kendisdesigner. Prisen går lidt op, men det ser ikke ud til at skræmme køberne.
Butikken åbnede i november 2014. Bare i løbet af små 2 år har vi fordoblet omsætningen og har i dag mere garn en nogensinde. Jeg tror ikke, vi står tilbage for nogen garnbutikker hjemme i Norge, siger Hanne. Medaljens bagside er dog, at lokalet begynder at blive for trængt, og fortsætter vi væksten yderligere, så må vi nok se os om efter noget nyt og større.
Hanne inviterer til strikkecafé hver torsdag fra klokken 18:00 til 20:00. Tag dit håndarbejde med og oplev 2 sociale timer, hvor vi hjælper hinanden med råd og tips. Desuden, hvilket andet sted kan du komme i kontakt med mennesker fra Spanien, Irland, Portugal, England, Brasilien, Danmark, Sverige og Norge mfl.?
Lanas de Noruega er forhandler af strikke/hækle produkter, samt opskrifter og tilbehør fra producenterne SandnesGarn (Norge), Novita (Finland) og DMC (Italien).

Åbningstider:
 Mandag – Lørdag 10:00-15:00
 Tirsdag og Torsdag 18:00-20:00
Lanas de Noruega
 Centro Comercial Las Rampas, Fuengirola
Tlf: (+34) 951 703 130


Email: lanas@lananor.com


Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa