Det danske magasin i Spanien
Golfsiden maj 2016

 

Nyheder fra Lauro Golf
De skandinaviske golfere nyder stadig godt af et fantastisk sponsor-flow på Lauro Golf, som stod flot med hurtige green, samt flotte fairways, da Claus Bentkjær fra Unioptica igen sponsor med flotte vinpræmier, t-shirts og meget andet d. 15. marts.
Lauro Golf og Tove nyder alle de glade golfere, som deltager med højt humør og kampgejst. Der blev spillet holdspil med mere en 80 spillere og de dygtige vindere blev Lotte Muller, Thorkild Nielsen, Anker Olesen og Henrik Johnsen. Derudover var der selvfølgelig præmier til hold to, tre og div. flagpræmier.
Unioptica 15 3 2016

Den 22. marts var det så Bo Concept med Susanne Brandt og Jan Petersen, der var mødt op med flotte præmier til de 76 deltager. Sponsorene deltog selv og vi havde en fantastisk hyggelig dag. Nordmænd/svenskere og danskere dystede på livet løs, men danske Inge Paulsen løb med sejren med 38 point! Godt spillet!
Bo Concept 22 3 2016

Den røde stol fra Bo Concept, som du kan se i firmaets reklame med skuespiller Mads Mikkelsens, bruges flittigt på Lauro. Her er det de unge finske golfere på vej til en pro-tilværelse, der lige holder pause og bliver fanget af Tove. De unge finner træner hele vinteren på Lauro, og gad vide, om ikke vi ser nogle af dem på de kommende Europa Tour turneringer.
Finsk ungdom med Bo Concept

www.laurogolf.com

_____

International Dag på Miraflores Golf – med dansk dobbeltsejr
Årets traditionsrige match mellem de mange nationaliteter repræsenteret på Miraflores Golf blev afviklet i marts måned.
Denne gang var det ikke blot golfspillet, man sloges om. Som noget nyt var der også kamp om “det bedst dækkede bord” til festen efter matchen.
Det danske team, Lars Ole Bell, Niels Mathiesen, Mark Damgaard og Leif Nødskov fulgte sidste års danske success op med en sikker sejr. Og det danske bord kreativt pyntet med flag, greens af marcipan og spiselige roser vandt også førstepladsen.
Efter matchen blev der spist, sunget og hygget i en rigtig god stemning.

_____

Vikingos Golf på Gualdalhorce
40 glade vikinger mødte op til årets 2. match på Guadalhorce med Unioptica som sponsor. Allerede på parkeringspladsen kunne man fornemme spillernes forventning til en god golfdag, selvom flere på vej til banen mødte en regnbyge, men da startskuddet gik kl. 11.24 var det dejligt golfvejr. Banen var efter årstiden i god stand og scorerne på Guadalhorce er altid pæne, og de som ikke nåede deres normale niveau, kan altid bruge flyvemaskinernes larm som undskyldning. Den gode stemning, der altid præger matcherne i Vikingos Golf, fortsatte da holdene kom ind og satte sig på terrassen ved hul 18 og så de efterfølgende hold spille ind på greenen.
Den individuelle Stableford turnering, som tæller med i kampen om “Årets Viking”, (se stillingen på www.vikingosgolf.dk) blev vundet af: Nr. 1: John Jensen 34 pts. Nr. 2: Erik Kronborg Leth 32 pts. Nr. 3: Flemming Jørgensen 31 pts. Nr. 4: Tonny Gjelsted 31 pts. Nr. 5: Jan Petersen 31 pts.
Gæsterækken blev vundet af: Leif Lohals 28 pts.

johnston recibe titulio campeon del open espana manos del presidente rfeg gonzaga escauriaza 1460910708357
Tættest på flaget på hul 2 (1 slag): Flemming Stoltze – Hul 11 (2 slag ): Ebbe Seligmann og Kai Friberg – Hul 17 (2 slag) blev vundet af: Jan Petersen
Holdmatchen som altid sponseres af Simzar v/Tom Sørensen blev vundet af et hold bestående af: Tonny Gjelsted, Paul Sauerberg, John Jensen og K.B. Kristiansen.
Efter matchen kørte alle ned og parkerede bilen på Feriapladsen og gik derfra ned på restaurant Don Jesús og fik en tre-retters velsmagende menu.

Forårets sidste match er weekend-turen til Arcos Gardens den 8. – 9. maj med BoConcept som sponsor.

Med venlig golfhilsen
Birger, Søren & Erik

_____

Overraskende vinder på Valderrama
Kun én gang siden 1996 er en EuropaTour-turnering vundet over par.
Det var Scottish Open i 1996. Nu er det sket igen på Valderrama,
hvor den 27-årige englænder Andrew Johnston vandt i en samlet score på
1 slag over par.

VIKINGOS image003
Hollænderen Joost Luiten blev nr. 2 og Sergio Garcia blev nr. 3.
Han blev fulgt på afslutningsdagen af Real Madrid-stjernen Gareth Bale.
Bedste dansker blev Søren Kjeldsen, der sluttede på en delt 4. plads
og tjente ca. 650.000 kr. Thorbjørn Olesen sluttede på en delt 19. plads
sammen med Thomas Bjørn. De øvrige seks danske spillere klarede ikke cuttet.
Det var tydeligt, at de var langt fra topformen efter en lang vinter.
Valderrama var meget svær for alle spillere med tykt rouf og lynhurtige greens.
Sergio García Foundation var vært på Open de España
på Valderrama, og Sergio Garcia udtrykte ønske om, at Valderrama fremover skal være vært for Open de España.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.