Det danske magasin i Spanien
Golfsiden april 2016

 

Skandinaver-træf på Lauro Golf

D. 1. marts spillede 72 glade golfere til skandinavisk match hos Tove på Lauro.

Vejret var med os, det gode humør og dejlige vinpræmier, sponsoreret af Simzar Estates ved Tom Sørensen. Hans smilende partner, spansk statsautoriseret revisor, Mette Skovby, var spillende gæst og overakte de gode vine til de glade vindere.

Ingen er nu i tvivl om, hvor de skal gå hen, når der skal lejes lejlighed, købes hus eller laves div. papirer indenfor den offentlige sektor el. lign.

Til venstre på begge fotos er det Mette Skovby fra Simzar og til højre Tove, Lauro golf.

D. 8. marts var der så gode præmier igen i form af lækre vine fra Ribera del Duero området. Advokatfirmaet Kurt Tofterup var med som sponsor og der blev spillet match med flagpræmier, damerække samt herrerække. Igen over 70  spillere.

Godt håret sad fast i den ene ende, for sus i sejlende var der på Lauro, men intet kunne holde kampgejsten nede og matchen sluttede da også med solskin og en stor glad gruppe, der stillede op til dagens foto.

Et skønt billede fyldt med skandinaver i højt humør.

___

Thomas Bjørn på Valderrama

Valderrama bliver vært for Spanish Open, der bliver spillet for 90. gang.

Det startede i Madrid i 1912, og turneringen støttes af Sergio Garcia Foundation. Den spilles fra den 14.-17. april. Der er to milo. euro i præmiepenge og denne turnering er den første, der bliver spillet i 2016.

Der vil komme mange topspillere fra især Skandinavien og særligt Danmark.

Thomas Bjørn har meddelt, at det bliver hans første start efter en lang

skadespause. Alle danske EuropaTour-spillere vil komme, det er kun et spørgsmål, om der er plads til alle.

Hvis man køber sine billetter i god tid er der penge at spare. Prisen er 15 euro pr. dag. Prisen for alle dage er 35 euro.

Gå ind på hjemmesiden www. europeantour.com og bestil hurtigt.

Husk klapstole eller lignende, da Valderrama er fantastisk publikumsvenlig.

Især det berømte par 5 hul 17 med en kæmpe sø og en lynhurtig og kuperet green.

Alle deltagere og Tove fra Lauro siger tusind tak til de hjælpsomme sponsorer og på Gensyn på Lauro Golf.

___

Regn og Sol på Alferini

Den første match i 2016 med Nykredit som sponsor blev spillet mandag den 7. marts og startede i et to timers forfærdeligt regnvejr, hvor alle blev godt våde og nogle helt gennemblødte. Havde det været en normal golfrunde, var alle gået ind, men vi spillede Alferini, som alle havde set frem til og ikke engang regnen kunne stoppe de kække vikinger. Alle fuldførte, også de to søde piger, Christel og Siw fra Nykredit. Det var fantastisk og stor tak for det. Belønningen kom i form af dejligt solskin og alle kom tørre ind.

Alferini er lang og ikke nogen nem bane at spille, men med meget flotte fairways, greens og store udfordringer – vi skal jo ikke altid spille de nemme baner!

Regnvejret ødelagde selvfølgelig noget af spillet, men alligevel blev scorene pæne og vinderne blev:

Nr. 1: Erik Johansen 33 pts. Nr. 2: Poul Christensen 33 pts. Nr. 3: Benny Thomhav 33 pts. Nr. 4: Kai Friberg 31 pts. Nr. 5: Jesper Wiberg 30 pts. Nr. 6: Ruben Mandrella 30 pts.

Den rigtige vinder var Michael Pedersen, Nykredit også med 33 pts. men lavere Hcp. Da Michael også var sponsor, lod han 1. pladsen gå videre. Flot Michael!

Tættest flaget hul 8: Poul Christensen – hul 14: Jan Petersen – hul 17: Lars Damgaard.

Holdkonkurrencen 3-2-1 blev vundet af et hold bestående af: Siw Mosegaard, Jan Petersen, Erik Johansen og Birger Pedersen.

Efter matchen kørte spillerne på Bistro Enriques, Villacana ved vandet og fik en velsmagende 3-retters menu. Efter hovedretten underholdt duo’en Lars Love Louise med deres egne dristige tekster til vikingernes store begejstring – det skal ikke være så kedeligt og som Søs Egelind  siger: Vi skal huske at give den gas!

Nykredit havde under middagen en konkurrence, hvor præmien var en flot kurv, som blev vundet af: Gunnar Mortensen 

Til sidst stor tak til dagens sponsor Nykredit for en rigtig god dag/aften og fordi I gjorde det muligt at spille Alferini – håber meget at se jer næste år.

___

Store udfordringer på La Cala’s Europabane

Martsmatchen i CdGD blev spillet onsdag den 9. marts på La Cala Europabanen. 64 spillere havde meldt sig til matchen, som blev afviklet med start over 16 huller kl. 09:30.

Deltagerne blev ved ankomsten mødt med kaffe/the og lidt brød.

Den dejlige bane fremstod i næsten perfekt stand, dog bar den præg af mangel på vand. Måske en lidt for svær bane for nogle af vores medlemmer, hvilket kunne ses på stregede huller samt en noget mindre boldbeholdning efter matchen.

Runden forløb i flot vejr, lidt blæst, skyer og ikke mindst solskin. Efter små fem timer var alle kommet i klubhuset, hvor snakken gik lifligt om runden på banen, og hvad man ellers kunne finde på at diskutere. Matchledelsen samt caddiemaster gennemgik scorekortene og fandt de bedste scorer frem i tre rækker.

Kl. ca. 16:00 bød Bjarne til bords og her blev der serveret tre dejlige retter mad med vin og vand. Vores sponser – BoConcept – på nærmet flag og længste drive samt Viggo Bjørn på de flotte vinkurve til 1., 2. og 3. pladsen

Inden kaffen blev serveret, foretog Bjarne præmieoverrækkelsen sammen med Jens. Med Peer og Tove bag kameraet blev de dygtige spillere foreviget, og gruppebilledet blev derefter taget på terrassen.

Bjarne takkede endnu engang vore sponsorer og selvfølgelig medhjælperne for deres indsats med matchen.

Næste match spilles på Rio Real lørdag den 23. april. Der er åbnet for tilmelding.

Bestyrelsen

Af norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.