Det danske magasin i Spanien
Shoptalk april 2016

 

Boutique Diva-modeshow med fokus på kvalitet

Tirsdag den 15. marts holdt Boutique Diva sit forårsmodeshow i Aquapools lokaler i Fuengirola, hvor 120 skønne kvinder var mødt op og var med til at gøre aftenen til en succes.

“Fantastisk at se så mange kvinder til Boutique Divas første store modeshow. Jeg er glad for at se, at kvinder ønsker at gå i kvalitetsundertøj,” lød det fra Nana Norrbom, ejer af Boutique Diva.

Efter Nana Norrbom havde budt alle hjertelig velkommen til det, der skulle vise sig at blive et brag af et modeshow, holdt Anja Kielskov, der ejer Aquapool, en god tale om fordelen ved at gå i spa. Det er nemlig vigtigt, at man lærer at lægge mobilen og andre devices fra sig og får noget kvalitetstid med sin familie. Spaens fordele er altså ikke kun det fysiske, men også det psykiske.  

Herefter blev showet skudt i gang. Fem smukke kvinder gik mannequin i undertøj og badetøj fra mærkerne Primadonna og Marie Jo samt tøj og tasker fra Rosemunde og Hanro. Her viste man, at der hos Nana Norrbom er noget for enhver smag uanset størrelse.  

Desuden blev der trukket to vindere i lodtrækningen om en bikini fra Primadonna og en kaftan fra Andres Sarda. Vinderne er Katinka Burmeister og Charlotte Benita Juel Petersen.

Aftenens presenter var Ingelise From, som tidligere ejede Boutique Divina i Centro Idea. Hun guidede gæsterne flot igennem showet og gav en masse god information om vigtigheden i en god kvalitets-bh.

Boutique Diva tilbyder personlig fitting i butikken samt råd om de rigtige bh-modeller uanset størrelse.

Derudover finder du et bredt udvalg af modeller og farver i butikken, og Nana Norrbom bestiller gerne dit favoritsæt hjem fra mærker som Marie Jo, Primadonna og Andres Sarda på to-tre dage.

Besøg butikken på adressen:

Calle Maestra Angeles Aspiazu 14.

Puebla Lucia

Fuengirola.

___

Unik og spændende rejseoplevelse

Evadamo.com er et dansk rejsebureau på Costa del Sol. Etableret i 2003 og eksperter i rejser til Marokko.

“Vi hører desværre ofte, at danskere, som tager på svipture til Tanger, får en blandet oplevelse og det fortjener byen slet ikke. Derfor har vi for nylig introduceret ture til Tanger med dansk rejseleder, som det eneste rejsebureau. Turene består af 2-8 personer og det betyder, at du kommer til at deltage i en meget personlig og eksklusiv tur.

Vi kommer til at smage på det marokkanske cuisine (top 5 i verden), opleve Medina’en, Kasbah’en, historiske Tanger, Grand & Petit Soco og særlige udvalgte spots. Vi bevæger os i en by fyldt med kontraster. Krydderier i alle afskygninger, tørrede frugter og lædervarer så langt øjet rækker. Et virvar af dufte, lugte, mad, støj og kaos møder os. “Porten til Europa” er placeret mellem Middelhavet og Atlanterhavet, en kosmopol hvor det moderne møder det middelalderlige, som med sikkerhed giver et hav af sanseindtryk, der sjældent ses magen til.

Vi tilbyder to muligheder; en dagtur eller en tur med overnatning på et af byens historiske hoteller. Der vil være to afgange om måneden i vintermånederne og fire hver måned resten af året. Hvis særlige ønsker kan dette nemt arrangeres.

Jeg har boet i Tanger, har familie i byen, kommer der ofte og brænder for at vise “min” by frem”, siger Simon Goltermann, der også tilbyder Marokkorejser med engelsktalende guides: Fes tre dage, Fes og Rabat tre dage, det nordlige Rif tre dage, Chefchaouen, Kongebyerne og Kasbahernes rute.

Evadamo er lukket. Henvendelser vedrørende rejser til Marokko kan rettes til Simon Goltermannsimon@goltermanndesign.com

___ 

Rejsen til dit indre – udrensning på flere plan

Her er kurset, der lærer dig at komme bagom smerten, problemet, sygdommen og uønskede eller dårlige vaner, som du vil lave om på. Uanset hvor raske eller syge vi føler os, kan et grundigt eftersyn og en hovedrengøring anbefales. Vi sender gerne bilen til forebyggende service – hvorfor ikke os selv?

Sådan indleder Pernille Knudtzon, speciallæge i almen medicin, vores snak om det ugelange retreat, hun holder i maj måned holder for 12. gang sammen med Marian Larsen, der er Body SDS studerende, meditationsguide og clairvoyant. Kort og godt henvender kurset sig til alle, der kan svare ja til et eller flere af nedenstående spørgsmål:

  • Er du træt og mangler energi?
  • Har du smerter eller andre onder?
  • Tvivler du på, om du er god nok?
  • Om du gør det, der er bedst for dig?
  • Om du kunne leve på en anden måde?
  • Mister du af og til modet og selvtilliden?
  • Tænker du på, om der findes et bedre liv?
  • Om der helt grundlæggende trænger til at blive ryddet ud og smidt væk for at give plads til noget nyt?
  • Om tiden er kommet til at gøre det, du længe har vidst, du skulle gøre, men som du bare ikke har fået gjort?         

“Vi tilbyder et intensivt udrensnings- og indfølingskursus, hvor deltagerne gennemgår en ‘rengøring’ både fysisk og psykisk med guidede meditationer. Formålet er at rense ud på et cellulært plan og forøge og forbedre deltagerens evne til at komme bag om smerten, ”ondet”, sygdommen eller uvanen, og være i kontakt med egen krop og de indre organer, lytte til kroppen, og finde ind til egen essens, forklarer Marian.

“Fokus er på syre-basebalancen i kroppen, vi holder øje med Dit Levende Blod i forløbet. Der gives Body SDS træning og behandlinger for at afbalancere kroppen og sætte skub i udrensningen og opbygningen. Vi bevæger os, som den enkelte nu kan, og deltagerne vejledes til at tage et nyt skridt”.

“Udrensningen understøttes af udvalgte vitaminer, mineraler, urter og homøopati. De guidede meditationer giver mulighed for at (gen)opdage fysiske og følelsesmæssige ubalancer, bearbejde dem, opleve hvad det drejer sig om for at transformere dem til hensigtsmæssige livgivende kvaliteter.            

Hele grundtanken med kurset er, at vi tager udgangspunkt i livet og den livsstil, vi har lige her og nu. Vi bruger alt det, vi har med i bagagen som ressourcer. Alt, næsten lige meget hvad, vi indtil nu har oplevet, kan bruges konstruktivt i vores fremtid.

Vi vil gerne give mod og inspiration til, at deltagerne tager deres iboende kraft til sig og tager det første skridt i at forandre noget i deres liv og gør nye ting. Vi er som regel en god blanding af kvinder og mænd på kurset, nogle som bor her på kysten, og andre som rejser til. Det giver en god dynamik”, uddyber Pernille.

‘Rejsen til dit indre – udrensning på flere plan’ er af syv dages varighed med max 10 deltagere. Der er velsmagende og udrensende måltider – i videst omfang økologisk – på menuen. Du lærer at tilberede lette, basedannende smoothies, juicer og supper.

Grib denne enestående chance for at sætte fokus på din sundhed og finde din indre kraft. Kurset foregår i natuskønne omgivelser på den gamle, smukt restaurerede mølle i Mijas den 21. – 28. maj.

Kurset er inkl. kost og logi i møllen (dobbelt- og enkeltværelser), daglig træning, behandligner, mikroskopi af levende blod først og sidst, guidede meditationer, daglige foredrag og undervisning i kost og basiske opskrifter, infrarød sauna, vibrationstræner, foddetox, immunstimulereinde inhaleringer og personlig guiding hele vejen igennem 24/7 – det er et intensivt kursus – alt dette får du får 2.500 €.

For mere information ring til Pernille Knudtzon på +34 678 253 510 eller læs mere på www.vitafakta.es

___

Hver mand tæller hos Infonordic
Man bliver mødt af 65 friske stemmer, når man træder ind af døren hos Infonordic i Torremolinos. Og de mange stemmer snakker livligt i det store callcenter. “Vi vil ikke bare have friske stemmer, det skal også være glade stemmer. Det sidste gør vi alt for at hjælpe med til,” lover Christian Cortez Campos, mens han viser rundt i en virksomhed, der har været igennem en enorm udvikling, og som han i dag har ansvaret for. “Vi blev sidste år opkøbt af RunWay, som er flyselskabet Norwegians kundeservicecenter, og det har gjort os både større, stærkere og mere fleksible. Vi er ganske simpelt kommet op på et andet niveau – også overfor medarbejderne,” fortæller Christian Cortez Campos, som, trods sit spanske efternavn, er pæredansk. Det samme gælder størstedelen af den store medarbejderstab. Heriblandt Maria Larsen og Lasse Christensen. “Jeg havde ikke de store forventninger, inden jeg tog af sted, men følte mig hurtigt godt til rette. Firmaet hjalp mig med alt det praktiske ved tilflytningen til Spanien,” fortæller 28-årige Maria, som tidligere har arbejdet i udlandet og faktisk forlod et godt lederjob i Danmark til fordel for eventyret i Spanien. “Her er fuldstændig som på en arbejdsplads i Danmark, hvor man forstår vigtigheden i at have motiverede medarbejdere. Vi har gratis frokostordning og får bonus, hvis vi ikke har fravær. Og så arrangerer firmaet nogle gode skiture og storbyophold. Det koster os næsten ingenting, så jeg har fået set meget af Spanien – og moret mig med kollegaerne.” Hun suppleres af Lasse Christensen, som netop er vendt retur fra weekend i Madrid. Turen var en bonusrejse fra firmaet. “Jeg havde forberedt mig på at skulle leve for små midler, men tog helt fejl. Kan man sit kram, er der virkelig gode penge at tjene her. Men der skal selvfølgelig arbejdes for det,” understreger Lasse, som netop har forlænget sin kontrakt. Som 20-årig hører han til blandt de yngste i InfoNordic, som får flere og flere medarbejdere i 40’erne og 50’erne. De mange ansatte sidder fordelt i salg-, mødebooking- og analyseafdelingen, hvor de ofte rokerer rundt. “Det gør vi både for at få en fleksibel medarbejderstab og for at tilbyde en varieret arbejdsdag,” fortæller Christian Cortez Campos, og slutter: “Vi har igennem mange år haft et tæt samarbejde med flere store danske virksomheder. Og det er gået så godt, at nye store kunder kommer til, og derfor har vi her i starten af 2016 åbnet kontor i Torrevieja (Alicante) og i Guadalhorce i Malaga, så vi nu har 3 kontorer ialt. Så vel er vi i dag mange stemmer her hos InfoNordic, men vi har faktisk brug for endnu flere.”

For jobs og mere info: www.infonordic.com

___

Alarmselskab støtter fortsat Cudeca
Alarma Universal, med hovedkontor i Fuengirola, har for niende år i træk indgået en aftale med Cudeca, velgørenhedsorganisationen som driver cancerhospicet i Benalmádana, om at sponsorere dets årskalender.
Det danskejede alarmselskab, som i 33 år har tilbudt de bedste alarmsystemer med udrykning på Costa del Sol, donerer årligt næsten 4.000 euro til bl.a. trykning og distribution af kalenderen.
Man kan købe kalenderen i Cudeca’s 12 genbrugsforretninger samt i centret i Benalmádena.
Læs mere om cancerorganisationen Cudeca på www.cudeca.org og om Alarma Universal på www.alarmauniversal.com.

___

Nyt Callcenter i Fuengirola

Den 15. februar fik Jesper Høgfeldt nøglerne sit nye Callcenter i Fuengirola, i Edificio Martín Buendía Business Center, tæt ved El Corte Inglés. Der er ikke langt fra tanke til handling i Jespers univers, og da det efter mange måneders intense forsøg på at udbygge samarbejdet med et Callcenter i Aalborg, således at det norske marked også kunne kontaktes, måtte Jesper konstatere at der ikke kunne findes nok norske medarbejdere til at løfte opgaven, og da det dermed ikke lykkedes at finde en god løsning, faldt valget på Spanien. På rekordtid blev der transporteret møbler, malerier, kontorindretning m.m. hertil. Og de lækre lyse lokaler i Edificio Martín Buendía Business Center skal nu danne rammen om High Profiles spanske kontor.

Der skal fortrinsvis tages kontakt til virksomheder på vegne af nordiske klienter, og da det er både danske, norske og svenske firmaer, viser det sig at være lettere at finde god og kvalificeret arbejdskraft her i Fuengirola end i Aarhus.

Jesper er autodidakt til fingerspidserne, og han ved, hvad han har med at gøre. Han har selv stor erfaring indenfor branchen, og ved, hvad der skal til for at få succes og motivere medarbejderne. Der er for eksempel træning hver morgen, og dagen begynder med positivt input, ideer – et boost til at starte dagen på den gode måde og fremme stabens team spirit. Jesper er på jagt efter flere nye medarbejdere, og tilbyder en fast grundløn + provision.

Jesper Høgfeldt er en handlingens mand og har altid antennerne ude, hvis der skulle byde sig en mulighed for nye forretninger. Som det sidste nye er han i gang med, og medejer, af et nyt projekt i USA. Det drejer sig om forbedring af sikkerheden, når der handles på nettet.

www.highprofile.dk

Tlf: +34 629 96 13 46

___

Når der skal gøres godt og grundigt rent – også hjørnerne

Cleaning4you er et forholdsvis nystartet firma, men man skal ikke tage fejl; der er ekspertise bag, og det professionelle Cleaning4you-team har mange års erfaring i branchen. De har gode anbefalinger og referencer, og leverer en grundig og gedigen rengøring.

De tilbyder forskellig løsninger og finder altid den, der passer præcis til kundens behov. De medbringer egne kvalitetsprodukter til rengøring, de taler engelsk og spansk, og de arbejder i området fra Fuengirolas til Marbella.

Corina og hendes team af professionelle medarbejdere glæder sig til at gøre rent for dig, hvad enten det er rengøring af huse, lejligheder, rengøring ved byggeri eller rengøring ved flytning. Cleaning4you bringer smilet frem, for der er bare ikke noget bedre end at komme hjem til sit hus eller lejlighed og alt er i fineste orden – når hjørnerne er rene, er resten af huset det også!

Tel: 604 380 639 • Vi taler engelsk

info@cleaning4you.es • www.cleaning4you.es

___

Anni

Annis Vitalshop i nye lokaler

Den 1. april flytter den populære helsekostforretning i nye lokaler på Avda. Los Boliches.

”Vi flytter kun 100 meter, men det har betydning,” fortæller Annis Dahms, som stiftede Annis Vitalshop for lidt over 25 år siden. Hun uddyber: ”Vi får mere plads og det er godt for både kunder og medarbejdere. I de nye lokaler får vi en langt større udstilling og plads til produktdemonstrationer og andre nyttige ting.”

For Anni bliver den nye butik en kærlig tilbagevenden til Avda. los Boliches, hvor vitalshoppen tidligere holdt til.

”Vi får en langt bedre beliggenhed her, for her er strøg, marked og en lang række dagligvarebutikker,” fortæller Annis Dahms, som vil have sin daglige gang i den nye butik sammen med sin finske kollega Tiina og Paula fra Holland.

Besøg Annis Vitalshop på Avda. los Boliches nr. 109

Telefon 952 66 70 87

www.annisvitalshop.com

____

Åbent hus i festens tegn hos Casa Danesa

Med ordene ‘Har du gæsterne, klarer vi festerne’, havde Thomas Schou fra Casa Danesa indbudt til åbent hus torsdag den 17. marts for at præsentere det nye festkoncept.

Sammen med sit team har Thomas sammensat seks forskellige menuer, der kan vælges imellem, når man holder sin fest i Casa Danesa. Man kan selvfølgelig også skabe sin helt egen festmenu.

Har du lyst til at gå ‘retro’, så prøv fx:

Den traditionelle

Rejecocktail med grønlandske rejer, kaviar, asparges og dressing aparte.

Gammeldags okse- eller flæskesteg med alt det traditionelle tilbehør, lavet efter de bedste opskrifter.

Hjemmelavet citronfromage flot pyntet med jordbær og flødeskum.

Eller er du mere til kød, så er denne måske noget for dig:

Fra kalv til okse

Andefoiegras med løg- og rosinkompot.

Helstegt oksemørbrad eller kalveculotte med hjemmelavet grøntsagstærte og svampesauce.

Frisk æbletærte med mascaponecreme rørt med lime og kanel.

Vælg en af de andre menuer, eller sammensæt selv: Der er fem supper, syv forretter, ti hovedretter, syv desserter og otte forskellige slags natmad at vælge imellem.

Og er man kulinarisk til lidt af det hele, er der tre buffet-forslag at vælge imellem.

Mad og Vin hører sammen, og Casa Danesa har i samarbejde med Viggo Bjørn lavet forskellige vinmenuer. Viggo Bjørn var også til stede i forbindelse med præsentationen, og stod for udskænking af fyldig rødvin og kølig hvidvin.

Lokalet var flot pyntet med mange forskelllige bordopdækninger, hvor Janne Valentin fra Flor Valentin endnu engang havde tryllet med naturens materialer for at skabe nogle festlige borde. Blant andet et Påskebord med mosløber, fugle og æg, gule påskeliljer og tulipaner og lysglas. Der var også ‘Dansk fødselsdag i kolonihave huset’, hvor marmeladeglas med røde og hvide blomster prydede bordet, et feminint bord med

blomsterkrans, bloklys og løse roseblade, at skovhugger bord med birkestammer, grønne planter og mos og et lime bord, hvor limefrugter og flydelys var placeret i glasvaser.

Casa Danesa har gjort sit ypperste for at kunne byde dig og dine gæster velkommen, når du holder dine fester og begivenheder under “hjemlige himmelstrøg” i Casa Danesa  – et stykke af Danmark i sydens sol.

www.casadanesa.dk • restaurant@casadanesa.dk • Tel.: 952 47 51 51 – Flor Valentin Tel.: 951 311 086

____

Vi står sammen i tykt, indtil det bliver tyndt

Det var mottoet, hvorunder Christian Laursen fra Mix Lounge inviterede læserne til at melde sig til et slankeprojekt. Og man kunne næsten kalde det et Snehvide-projekt, idet der var syv mænd og en kvindelig deltager. Mix Lounge Slankeklub blev officielt stiftet den 1. februar 2016.

Alle startede med højt humør og en symfoni af udskårne friske frugter samt entrecote til aftensmad. Så deltagerne kom godt fra start. Fot at gøre drikkevandet lidt festligt, blev det nydt i store rødvinsglas.

“Det er den slags detaljer, der gør, at folk holder ved en slankekur i 14 dage”, siger Christian Laursen.

Menuen var hver dag været velforberedt, og aldrig har de deltagende set to spejlæg og spinat så flot serveret. Denne kombination var endda kurens mest kedelige måltid.

Deltagerne tabte tilsammen 41,9 kg, med det maksimale vægttab for en person på 8,9 kilo. Så Mix Lounges slankeklub var en succes. Om det var hårdt for deltagerne? Ja, lidt hårdt er det vel altid at skulle gå forbi køleskabet uden at åbne det og lige tage et stykke ost eller chokolade, eller et lille stykke kransekage eller et bolsje, sige nej til en øl i selskab med vennerne. At holde vægttabet fremadrettet kræver disciplin og mod. Men det skal nok gå. Deltagerne stod sammen i tykt, indtil det blev tyndt.

Velbekomme og tak til Mix Lounge for initiativet – og for at give os et spark idet rigtige retning.

___ 

Åbningsreception hos Dicton

Fredag d. 18. marts holdt Dicton Høreklinik åbningsreception for at markere, at Thomas Bo har overtaget forretningen, og er klar til at føre de stolte traditioner videre.

Sammen med venner, familie og et stort antal af Dictons klienter blev denne solrige dag fejret med spanske tapas, vin og hyggeligt samvær. Alle gæsterne fik mulighed for at få en rundvisning i høreklinkken, der er blevet bygget lidt om i de sidste par måneder. Nye og friske farver, større kliniklokale og et nydekoreret receptionsområde.

Der er blevet indført udvidede åbningstider, så det nu også er muligt at komme hos Dicton på eftermiddage og få et høreapparat, nye batterier eller en gratis høretest.

Indehaver Thomas Bo og Audiolog Isabel Bernardino glæder sig til at hilse på dig hos Dicton på Kirkepladsen i Fuengirola.

www.dictonfuengirola.es – Tlf. 952 58 04 79

___

Real Club Valderrama klar til at tage imod Europas golfelite

På en af verdens mest prestigefyldte golfbaner vil topprofessionel golf snart blive spillet, når European Tour-turneringen, Open de España, skydes i gang i Sotogrande den 14.-17. april. Her er Spaniens bedste golfklub og en af de mest kendte i Europa, Real Club Valderrama, med støtte fra Sergio García Fonden, klar til at byde Europas golfelite velkommen. Europas bedste golfspillere vil have mulighed for at finpudse de sidste færdigheder på et spritnyt øvelsesområde, designet af den berømte golfarkitekt Kyle Phillips, inden de betydelige slag skal slås på selveste Valderrama, der i 1974 blev designet af én af de mest førende golfbanearkitekter i verden, amerikaneren Robert Trent Jones.

Golfspiller Sergio García er den officielle vært for turneringen gennem spanierens egen fond, og han glæder sig til at vende tilbage til Valderrama. ”Jeg har altid nydt at spille på Valderrama. Det er en af mine yndlingsbaner. Jeg føler mig meget tilpas der,” siger Sergio García om den bane, hvor han i 2011 vandt Andalucía Masters.

Billetter til turneringen kan købes på European Tour-turneringens hjemmeside: http://tickets.europeantour.com

Billetter fra torsdag til søndag koster 15 euro pr. dag, hvis billetten er købt, inden turneringens begyndelse. Ellers ligger billetterne på 20 euro pr. dag, hvis de købes under turneringen. Personer over 60 år og børn under 15 år (hvis de ledsages af en betalende voksen) er gratis. Parkering er ligeledes gratis.

___

Forny dine negle hos Jensen Nails

Patricia Jiménez Jensen åbnede i sidste måned sin neglesalon, Jensen Nails, i Centro Idea hos Centro Belleza. Her tilbyder den 28-årige negletekniker – halv dansk, halv spansk – at forvandle dine negle. Skal det være en normal manicure, shellak eller gelénegle, er Jensen Nails det rette sted til fornyelse, vedligeholdelse og pleje af negle. Du kan vælge mellem alt fra naturlige negle til de mere farverige med glans og glitter. Udsmykningen er nemlig også en af de ting, Jensen Nails tilbyder. Lige nu er Patricia Jiménez Jensen ved at uddanne sig til makeupartist, så hun fra juni også kan tilbyde at lægge makeup til bryllupper, hverdag og fest. Centro Ideas nye negletekniker tager også ud til folk privat og laver negle blandt andet i nærområderne Fuengirola, Mijas, Benalmádena og Málaga. I fremtiden vil Patricia Jiménez Jensen også kunne tilbyde påsætning af vippe extensions i flere varianter.

Jensen Nails har 20 procent rabat på alle neglebehandlinger i april. Book tid eller få mere information på telefon: 0034 647 583 501.

Af Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.