Det danske magasin i Spanien
Shoptalk januar 2016

Aase Christensen i nye lokaler
Fra nytår flytter frisør Aase Christensen ind hos Salon Gottlieb.
De sidste otte år har Aase været hos Hair Salon i Centro Idea, som Connie Løfquist nu har valgt at lukke for at gå på pension.
”Det har været nogle fantastiske år i Centro Idea, som jeg aldrig vil glemme. Det sagt, så bliver det også spændende at få nye omgivelser,” fortæller Aase, som, trods et tæt venskab med Connie, blev overrasket over hendes beslutning om at lukke Hair Salon ved årsskiftet.
”Connie holder sig godt og er i mine øjne alt for ung til at gå på pension. Men omvendt skal man jo også stoppe, mens legen er god,” mener Aase, som blev tilbudt at overtage salonen, men valgte at takke nej. ”I Danmark havde jeg egen salon med seks ansatte, så jeg har levet den drøm ud. I dag vil jeg hellere blot være mig selv,” siger den danske frisør, som klipper byens spidser fire dage om ugen og nyder livet resten af tiden.
Fra nytår er hun hos Frisør Gottlieb i Fuengirolas bymidte.
Frisør Aase Christensen
Telefon 952 660 944

Skandinavisk skiskole i Sierra Nevada
Blandt de 400 instruktører dukker Kjetil Sæve op. Han er norsk og Sierra Nevadas eneste skandinaviske instruktør.
”Jeg har verdens bedste job. Vel bliver jeg aldrig rig af det, men min drøm er at fortsætte til jeg bliver pensionist,” fortæller den lykkelige instruktør. Hans gejst smitter af på eleverne på hans skiskole Troll Ski.
Efter i 11 år at have arbejdet for andre skoler besluttede 46-årige Kjetil Sæve for to år siden at starte for selv og fokusere på de skandinaviske skisportselskere.
”Vi har skræddersyede kurser, som tager hensyn til hver enkelt elev, niveau, alder og personlige ønsker og behov. Målet er, at den enkelte forbedrer sig og får en positiv oplevelse,” forklarer den skandinaviske instruktør, som tilbyder kurser over en weekend, en uge og undervisning for private og mindre grupper på 2-4 personer.
”Og mine priser er ikke skræmmende,” lover Kjetil, som mærker, at flere og flere skandinaver tager turen til Sierra Nevada. ”Det ligger jo kun to timer fra Costa del Sol og er et pragtfuldt skisportssted. Miljøet er fantastisk og Sierra Nevada har alle bekvemmeligheder.”
Mere info fås på:
www.trollski.com / trollsierranevada@gmail.com
Tlf: 688 91 87 73

Thomas Helmig i Mijas
“Thomas: Vi har glædet os hele året. Hilsen dine fans i Málaga”, stod der på et stort banner på balkonen i Teatro Las Lagunas.
Og der var noget om snakken. Mange havde glædet sig længe til koncerten med Thomas Helmig i sidste måned.
Allerede i midten af september blev de sidste af de 559 billetter solgt. Med et mix af hans største hits og en håndfuld nye sange krydret med
et par cover numre og et flot lys show, levede Helmig fuldt op til forventninger. Han afsluttede men sin nyeste sang ”takker”, og med stående klapsalver fik publikum sagt ”selv tak”.

Mix nytårskur
Restaurant Mix Lounge går nye veje og lancerer en nytårskur.
”Vi skal have god, fedtfattig mad og med kuren vil du tabe mellem seks og ti kg. på to uger,” bebuder Christian Laursen, som selv har prøvet kuren i efteråret og tabt 13 kg.
Han lægger stor vægt på det sociale i kuren.
”Det kan være surt at gå på slankekur. Derfor er det vigtigt, vi bakker hinanden op,” fortæller den danske restauratør, som selv bliver én af de tyve deltagere, der er plads til på nytårskuren. Morgenmaden spises hjemme, men frokosten og middagsmaden serveres på Mix Lounge. Dermed undgår deltagerne selv at stå i køkkenet, og der er ingen undskyldning for ikke at følge kostplanen.
”Det er skam lækker mad med masser af kylling, fisk og oksefilet kombineret med salater, grøntsager og frugt,” forklarer Christian Laursen, som også vil stå for daglig fælles vejning og motivation. Det bliver også fjorten dage uden alkohol, mellemmåltider og søde sager. Det kræver disciplin og derfor er sammenholdet en vigtig del af kuren.
”Vi skal stå sammen i tykt og tyndt,” slutter Christian med et smil på læben. Han glæder sig til at komme i gang den 1. februar. Nytårskuren koster 20 euro pr. dag og inkluderer de to daglige måltider med drikkevarer. Ved tilmelding opgives dato for informationsmøde.

Tilmelding skal ske til:
Restaurant Mix Lounge

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.