Det danske magasin i Spanien
Siesta Homes – en af Costa del Sols største ejendomsudviklere

Siesta Homes - en af Costa del Sols største ejendomsudviklere

Siesta Homes 1
 
Mange af de sidste par års spændende projekter og mange af de kommende års byggerier her på Costa del Sol kommer fra danskejede Siesta Homes. Siesta Homes har været på Costa del Sol i en hel del år, og de har en stil, som er helt unik og som skaber de rammer, der er med til at gøre boligen, indretningen og omgivelserne så perfekte som muligt.

 

“Vores mål er selvfølgelig at skabe de fysiske rammer. Dernæst fokuserer vi i høj grad på indretningen, som et yderst vigtigt parameter, og sidst men ikke mindst også på de udenoms faciliteter, der er med til at skabe helheden for et godt køb, så de nye ejere kan føle sig hjemme” siger Morten Remo, direktør for Siesta Homes. “Man ser på boligen udefra, men man lever inde i den”.

 
Aloha Hill Club
Et af Siesta Homes Developments store projekter var Aloha Hill Club (det første af sin art i området), hvor netop det at skabe rammerne for “Live and Enjoy”, var i centrum. Aloha Hill Club er 140 lejligheder med hhv. to og tre soveværelser. Servicekonceptet blev udviklet udfra devisen: Hellere levere mere end forventet, og Aloha Hill Club har det hele. Pool restauranten blev skabt som det naturlige samlingspunkt, hvor ejere og gæster kan nyde mad i international klasse. Der er fitness og spa center på 550 m2, vinkælder med plads til 7.000 flasker, concierge-service og meget mere. Aloha Hill Club kunne melde udsolgt allerede i marts 2015.
 
Efterspørgsel og nye projekter
“I de sidste par år er kravene til boliger her på Costa del Sol steget. Dette både hvad angør størrelse, faciliteter og beliggenhed m.m. – alt for at gøre overgangen fra den primære bolig så lille som mulig. For det er stadig for størstedelens vedkommende en feriebolig, det drejer sig om, når der investeres i en bolig her på Spaniens sydkyst”, siger Morten Remo. “I forhold til det sidste boligboom, hvor 65 m2 med terrasse var nok, har tingene ændret sig, og i dag vil kunderne hellere betale mere for at få kvalitet og mere plads.”
Et af de nye projekter, som Siesta Homes har udviklet for at imødekomme dette behov, er Sunset Bay Village i Estepona med 52 individuelle villaer og dobbelthuse med en fantastisk udsigt over Middelhavet. Og netop de gode erfaringer, Siesta Homes gjorde sig i forbindelse med Aloha Hill Club, er blevet videreført i udviklingen af Sunset Bay Village. Den arkitektoniske stil i Sunset Bay Village med de mere firkantede linjer og store vinduespartier er inspireret af tendenser fra Mallorca og Ibiza samt kendte spanske arkitekter, som de sidste år har fundet vej til Costa del Sol. De store vinduespartier giver mere lys, luft, en bedre følelse af at leve – og inde og ude blandes sammen i god harmoni.
 
Siesta Homes 2
 
Ejendomsudvikling
Når Siesta Homes går ind i et projekt, er de klar til at investere og opgradere til et højere niveau, og der spares ikke på noget. Der lægges mange kræfter og ressourcer ind i projekterne, for tingene skal være i orden, kvalitetesstandarderne skal overholdes, så køberne er sikre på, at når der investeres i en bolig i et af Siesta Homes projekter, så er der tryghed i købet. Siesta Homes er med til at skabe værdier, boligerne er prisstabile – og på f.eks. Aloha Hill Club er der allerede prisstigninger på op til 50% på de få lejligheder, der indimellem bliver udbudt til salg.
Udover Sunset Bay Village er Siesta Homes også igang med to andre projekter der bliver lanceret inden årets udgang. La Cala Hill Club og The Oakhill i La Mairena. La Cala Hill Club består af 116 et, to- og treværelses lejligheder med panoramaudsigt i La Cala de Mijas, der alle vil blive renoveret og opgraderet efter de standarder, der kendetegner Siesta Homes. Og ganske som ved Aloha Hill Club vil La Cala Hill Club også få sine egne faciliteter, herunder fitness, sauna, concierge- og udlejningsservice m.m. Når det gælder The Oakhill i La Mairena, er dette en mindre og eksklusiv urbanisation med kun 40 boliger beliggende i et fredet og naturskønt område. Her vil indretningen og udviklingen af området blive tilpasset stedet og omgivelserne med det helt specielle Siesta Homes touch.
Siesta Homes er ejendomsudviklere, og de står for salget af deres egne projekter, og for gensalg af disse. “Jeg ønsker, man skal opleve Siesta Homes nærmest som at blive del af en ‘familie’. At købe bolig/feriebolig er en stor økonomisk beslutning, og det handler om troværdighed og tillid. Det skal være professionelt og diskret krydret med en service udover det sædvanlige.” siger Morten Remo.
 
Siesta Interior Design
Som kunde hos Siesta Homes har du automatisk adgang til deres design- og indretningsservice. Dette er helt gratis, og det er den mest bekvemme måde, hvorpå du kan indrette dit hjem uden stress og jag. Som en del af denne service kan de assistere med indretningsdesign, dekoration, byggeservice m.m. Ligeledes tager de sig også af eventuelle installationer og leverancer til dit hjem. Bekvemmelighed er nøgleordet, når der tales om Siesta Interior Design.
I alle projekterne er Siesta Interior Design involveret, når det gælder indretningen, og de har i senere år satset på netop indretningsdelen, således at denne nu er en integreret del af projekterne og konceptudviklingen. Indretningsteamet består af fire designere, der alle lever og ånder for design, og det at ændre et rum og skabe et hjem. Det skal være nemt og bekvemt.
Der arbejdes udfra fire overordnede temaer: Northern Chic, Maximalist Exuberance, Cool Mediteranean og Minimalist Modern. Uanset tema finder teamet sammen med kunden de bedste løsninger til en personlig og harmonisk indretning af det nye hjem.
Så når du har købt en bolig – dit nye hjem af Siesta Homes, det være sig til ferie, fritid eller helårsbolig, så er Siesta Interior Design’s team klar til at hjælpe dig med at indrette.
 
Siesta Homes 3
 
Sunset Bay Village
Sunset Bay Village er 52 moderne arkitekttegnede luksusvillaer med en fantastisk havudsigt. Hver bolig har tre eller fire soveværelser og er mellem 170-250 m2, og projektet i sig selv er enestående, fordi det er det første ejendomsprojekt på Costa del Sol, som tilbyder moderne, mellemstore villaer 150 m fra stranden. Sunset Bay Village introduceres af Siesta Homes og Oncisa, ejendomsafdelingen af La ONCE, som har været med til at bygge boliger i Spanien i mere end et kvart århundrede. Sunset Bay Village ligger lige vest for Estepona Marina, og navnet er inspireret af den spektakulære havudsigt over Gibraltarstrædet – der hvor Europa og Afrika mødes. Sunset Bay Village tilbyder moderne arkitektur og luksus og en åben planløsning, som gør det muligt at skabe forskellige stemninger, alt efter om du åbner eller lukker de diskrete skydedøre. De stille gader sammen med klubhuset, poolen, fitnesscentret, spaområdet, baren, bodegaen og receptionstjenester sørger for en enestående livsstil på kysten.
 
For mere information, ring til Siesta Homes på: 951 204 324, eller besøg hjemmesiden: www.siestahomes.com.
Af Mugge Fischer

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.