Det danske magasin i Spanien
Golfsiden oktober 2015
Fællesbillede

 
Lidt barske Santa Clara
Club de Golf Dinamarca spillede efterårets første match på Santa Clara med Danske Bank som sponsor.
Der var gunstart kl. 9.00 og alle var på plads, forventningsfulde og klar til en flot opsat match. Alle kørte i buggies, da Santa Clara ikke er en bane, man går i 28. gr. varme, hvis man da ikke lige har kondi til en halv eller hel maraton.
Flot stod banen, dog var det synd, at træerne på fairway ikke var klippede, og det gav problemer for dem, som kan slå langt og vil op på par 4 hullerne i to.
Det gode humør var taget med og matchen kørte der ud af med et rigtig godt flow i spillet. Floden, som på dagen var udtørret og går gennem Santa Clara, var i spil på rigtig mange huller og mon ikke den har taget en bold eller to på dagen.
Desværre var restauranten lukket på Santa Clara, og denne besked fik matchledelsen, som bestod af Claus Rasmussen og Paul Erik Jacobsen, først få dage inden afholdelsen af matchen. Det gav lidt af en udfordring. Hvem kan lige klare 80 personer til spisning med kort varsel. Det blev Rio Real golfbanens restaurant, der klarede den – og det var til UG med kryds og slange.
Da matchen sluttede på Santa Clara, blev scorekortene afleveret til matchledelsen og derefter kørte man til Rio Real. En tur på 10 minutter.
Her stod sponsor, Danske Bank, klar med velkomst drinks på terrassen. Det var et stort hit.
Der blev budt til bords og før spisningen holdt Henrik Hansen fra Danske Bank et lille indlæg, hvor han nævnte vigtigheden af at være med og vise gamle som nye kunder, at man er tilstede og endda synes, det er en stor glæde for Danske Bank at være sponsor for Golf Dinamarca. Dette har de da så også været gennem 12 til 14 år.
Den flotte og gode mad blev nydt og så var der tid for præmieoverrækkelse og gaver for længste drive og nærmest flaget på par 3 hullerne. Dette blev klaret af bestyrelsesmedlemmerne Bjarne Dideriksen og Paul Erik Jacobsen.
Til sidst talte formanden Kim Von Müller og takkede sponsor Danske Bank og matchledelsen for et rigtig flot arrangement og en dejlig dag.
Næste match er på Santana, og det er samtidig klubmesterskaberne. De bliver således afholdt i dagene 16. og 17. oktober og tilmelding skal ske som sædvanlig på klubbens hjemmeside.
Formand Kim Von Müller
 
 
Lauro
 
Hole-in-one på Lauro

I en sommermatch på Lauro Golf i den skandinaviske gruppe skete der noget sjældent. Ib Brøndum fra Silkeborg scorede 37 point og lavede en formidabel hole-in-one på hul 11. Stort tillykke til Ib!
De skandinaviske matcher kører igen hver tirsdag.
Der spilles forskellige matchformer med flotte præmier fra et væld af sponsorer. Det er blevet et must at være sponsor, derfor har Uni Optica, Bo Concept, Nykredit, Vino Tinto restaurant, Mata Hambre Restaurant, Casa Paco, Loft &Roomers, Jyske Bank samt mange flere meldt sig.
Sponsorerne har stor respons efter matcherne. Alle skandinavere er velkomne.
Husk tilmelding direkte til Lauro Golf info@laurogolf.com eller til Tove tp@magarita@ hotmail.com med navn, hcp. samt om man ønsker buggy senest lørdag kl. 12 før matchen.
Af Stig Wiberg

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.