Det danske magasin i Spanien
Golfsiden november 2015
Golf 1 
 
Vikingos Golf med Michelin og ABBA-show

 
Kære Vikinger
Så har Vikingos Golf rundet de første 10 år med en Jubilæumsmatch på Atalaya den 21. september med Nykredit som matchsponsor. Vejret var selvfølgelig fantastisk, stemningen helt i top og scorerne var meget høje. Banen var som altid flot og velplejet, men var dog skæmmet af nogle reparationsarbejder, som forvirrede nogle til at spille hul 18 på New Course i stedet for hul 5 på Old Course. Til deres ros skal siges, at de indrømmede det – og fik deres straf.
Vikingos Golf er, som de fleste ved, en herreklub, men ved denne særlige lejlighed var damerne inviteret med, og her blev Stableford-turneringen vundet af: Nr. 1: Edna Mandrella 35 pts. – Nr. 2: Sigrid Kristiansen 33 pts. – Nr. 3: Kirsten Hein ??? pts.
Den rigtige vinder var dog Christel Mark Hansen med flotte 36 pts., men da Christel var sponsor, lod hun storsindet præmien gå videre. Flot!
Tættest flaget på hul 12: Kirsten Eilsborg og på hul 16: Henriette Dideriksen. Længste Drive blev vundet af: Susanne Cetti.
Mændenes turnering, som også tæller med i kampen om “Årets Viking” blev vundet af: Nr. 1: Poul Christensen 39 pts. – Nr. 2: John Sørensen 37 pts. – Nr. 3: Peter Mølvang 35 pts.
Tættest på flaget på hul 7: Bjarne Dideriksen og på hul 16: Poul Christensen. Længste Drive blev vundet af: Jens Schrøder.
Som altid var der indlagt holdspil, og der var præmie til de to bedste hold. Resultatet blev: Nr. 1: Christel Mark Hansen, Henriette Dideriksen, Rene Cetti og Søren Johansen – Nr. 2: Lars Ole Bell, Ole Abildhauge, Per Svendsen og Sigrid Kristiansen. Sponsor i holdspil: Simzar v. Tom Sørensen.
Stillingen i kampen om “Årets Viking” er følgende: Nr. 1: Poul Christensen 98 pts. Nr. 2: Jens Schrøder 93 pts. Nr. 3: Bjarne Dideriksen 88 pts. Nr. 4: Erik Kronborg Leth 88 pts. Nr. 5: Birger Pedersen 88 pts. Hele Top 20 listen kan ses på www.vikingosgolf.dk
Efter matchen kørte de 64 deltagere til Michelin-restauranten Nueva Kaskada, som med stil serverede en flot menu, bestående af mange små lækkerier med vine. Aftenen sluttede med ABBA-show og ved midnat drog alle hjem efter en god lang og underholdende dag.
 
Med venlig hilsen
Birger, Søren & Erik
 
 
Golf 2
 
Klubmesterskaber i Los Daneses Golf
Danskerklubben Los Daneses Golf har afviklet Klubmesterskaber d. 1. og 2. oktober på Miraflores Golf. 68 deltagere stillede spændte og forventningsfulde op til matchen torsdag.
Der blev spillet i 6 rækker; Dame A/B, Herre A, Herre B og Gæsterække 1 spillede slagspil og C-rækken og Gæsterække 2 spillede stableford med Jyske Bank, BoConcept og Viggo Bjørn som sponsorer.
Carsten Hjort Hansen fra Jyske Bank stillede op fra morgenstunden og bød på “Jyske Bank Bitter” og små gaver til alle deltagere, inden de gik ud til dagens runde, ligesom Carsten udleverede drinksbilletter til en forfriskning i baren efter matchen.
Efter en spændende runde om torsdagen blev fire damer, fire gæster og otte herrer med færrest antal slag fundet og de spillede igen fredag om at blive årets klubmestre og runner-up.
Fredag aften samledes 82 personer til gallamiddag med en fantastisk lækker 3-retters menu i restauranten på Miraflores Golf, hvor der under middagen blev uddelt mange og meget flotte vinpræmier og gavekort til San Roque fra sponsorerne: Jyske Bank, BoConcept og Viggo Bjørn.
Efter desserten blev der yderligere uddelt et stort antal “klappepræmier” ,som sponsorerne Jyske Bank og Viggo Bjørn havde medbragt.
 
Dame Klubmester: Edna Mandrella (bruttoscore 193)
Runner-Up: Marianne Miller (bruttoscore 194)
 
Herre Klubmester: Erik Johansen (bruttoscore 168)
Runner-Up: Peter Hein (bruttoscore 176)
 
Vinder Gæsterækken: Svein Petersen (bruttoscore 171)
Runner-Up: Tom-Erik Nielsen (bruttoscore 178)
 
Resultater fra Torsdagsmatchen
Dame A/B-rækken Gæsterække 1
1) Ina Johansen (netto 75) 1) Gert Poulsen (netto 67)
2) Mona Østertorn (netto 82) 2) Ernst Zimmer (netto 75)
3) Bodil Friis (netto 82)
Herre A-rækken Gæsterække 2
1) Bjarne Dideriksen (netto 74) 1) Ulla Rasmussen, 36p (lavest handicap)
2) Karsten Kold (netto 76) 2) Henriette Dideriksen, 36p
3) Ove Madsen (netto 77)
Herre B-rækken C-rækken
1) Knud Sørensen (netto 69) 1) Sigrid Kristiansen, 41p
2) Lars Kjær (netto 74) 2) Lit B. Jensen, 32p
3) Tage Potoker (netto 76) 3) Per Svendsen, 31p
Nærmest flaget (Damer) Nærmest flaget (Herrer)
Hul 4, Mona Østertorn Hul 4, Ernst Zimmer
Hul 7, Susanne Cetti Hul 7, Peter Hein
Hul 11, Ulla Rasmussen Hul 11, Bjarne Dam
Hul 13, Marianne Goth Hul 13, Knud Sørensen
Hul 15, Susanne Cetti Hul 15, Per Svendsen
 
 
Golf 3
 
Klubmesterskaber på Santana Golf
Golf Dinamarca spillede sin månedsmatch og klubmesterskaber med Nykredit som sponsor på Santana.
Fredag spillede man månedsmatchen med kvalifikation til klubmesterskaberne og om lørdagen blev klubmesterskaberne så spillet.
84 glade og spilleklare golfere mødte op på Santana Golf. Banen stod flot og skarp.
Vejret var perfekt, 23 gr. og delvis overskyet. Lige som de fleste golfere ønsker sig.
Der blev gået ud i handicaprækkefølge, og spillet gled for det meste stille og roligt. Enkelte flagplaceringer var sat lidt drilske, men det var jo ens for alle.
På hul 10 stod Nykredit klar med forfriskninger til spillerne, og det var samtidig hullet med længste drive, så da lidt vand, chokolade og frugt var indtaget, så kom der nogle kanon drive.
I takt med, at folk kom ind, blev scorekortene afleveret til matchledelsen, som her bestod af hele bestyrelsen pga. det store arrangement. Så var der tappas i restauranten og runden blev diskuteret og vendt på kryds og tværs.
I løbet af aftenen blev resultatlisten lagt på hjemmesiden og de dygtigste spillere kunne se, om de skulle op at spille om selve klubmesterskabet næste dag.
For de 20 bedste fordelt på forskellige rækker gik spillet i gang kl. 10.00, og vejret holdt næsten helt ind. De allersidste fik vist lige bagdelen med sig, før det begyndte at regne. En øl eller et glas vin blev indtaget, scorekortene afleveret og så var det hjem og gøre sig klar til den store fest på Avanto.
Kl. 19.00 startede arrangementet og folk hyggede sig med golfsnak og et glas vin i barområdet.
Folk beundrede det store og fantastiske gavebord. Det så virkelig imponerende ud.
Så gik man til bords og fik en treretters menu. Efter hovedretten var det Nykredits tur til lidt konkurrence og i dagens anledning var der komponeret en sjov sang. Et virkelig godt og anderledes tiltag.
Så var det tid til at begave de dygtigste af Golf Dinamarcas medlemmer. Formanden Kim Von Müller førte mikrofonen, der desværre drillede lidt i lyden, og så var det Christel Hansen fra Nykredit og bestyrelsesmedlem, den legendariske Bjarne Dideriksen, som førstekrammer og –kysser, der overrakte vinderne deres præmier.
Viggo Bjørn, som er klubbens vinleverandør, havde skænket 10 flasker vin, som klappepræmier. Det blev der meget skæg ud af til de heldige.
Så var der dessert og kaffe.
Der var et godt enkeltmandsorkester, så der kom virkelig gang i danseskoene.
Et par dejlige golfdage med en fantastisk fest sluttede først et stykke inde i søndagen.
Golf Dinamarcas næste månedsmatch er på Los Naranjos fredag d. 13. november. Matchen sættes op som sædvanlig på klubbens hjemmeside.
Kim von Müller.
 
 
Golf 3
Skandinaviske golfmatcher på Lauro
D. 6. oktober spillede 76 glade golfere i højt solskinsvejr med Uni Optiva ved Claus Bentkjær som sponsor.
Scorene var gode og de glade vindere gik hjem med et hav af præmier. Hasse Langfred fra Sverige fik 1.præmie med sine 43 point og nyt hcp. Flot!
Damernes række blev vundet af Mette Skovgård med 33 point. Vi ønsker tillykke.
D. 13. oktober havde vi besøg af Nykredit, som med flotte præmier og godt humør gav de næsten 90 spillere en god oplevelse med sig hjem.
Der blev spillet holdspil og kæmpet om de fire første pladser. 1. præmien blev vundet af Svenske Eva Åkesson og søster med 114 point, fulgt op af det danske team på 2. pladsen
med Lilian Seligman, Mette Skovgaard, John Jørgensen samt Niels Johannesen med 110 point.
 
 
Generalforsamling i Club de Golf Dinamarca

Den årlige generalforsamling afholdes den 11. november kl. 18
i Miraflores Golfklub. Efter generalforsamlingen inviteres der som sædvanlig på middag i golfklubbens restaurant.
Der bliver rift om pladserne, så tilmeld dig senest den 5. november på hjemmesiden.
Klubbens nye bestyrelse har gjort et fantastisk arbejde, og der er kommet
flere nye medlemmer og mange matcher har været totalt udsolgt.
 
Dagsorden er følgende:
1. Valg af dirigent.
2. Bestyrelsens beretning.
3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse.
4. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent.
5. Behandling af indkomne forslag fra bestyrelsen.
6. Behandling af indkomne forslag fra medlemmerne.
7. Valg af formand samt medlemmer af bestyrelsen.
8. Valg af revisor og revisorsupleant.
9. Eventuelt.
 
 

Klubmesterskab i Vikingos Golf
Fredag den 20. november afholdes klubmesterskab på Rio Real med Nordea som sponsor. Efter matchen afholdes julefrokost på Holger Danske. Klubmesterskabet er det sjette i rækken – og sidste i 2015.
Der har været matcher på La Cañada, Guadalhorce, Santa Clara i Granada med overnatning, Atalaya,Guadalmina syd og Rio Real.
Vikingos Golfs meget populære trio Erik, Søren og Birger har lavet et kæmpe arbejde. Sponsorerne Jyske Bank, Uni Optica, Bo Concept, Nykredit, Golf y Vinos, Zafo Law, Dan Scan Forsikring og Nordea har været fantastiske. De har gjort det muligt, at Vikingerne spiller til de absolut bedste priser på hele kysten.

Af Stig Wiberg

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.