Det danske magasin i Spanien
Rekord i Málaga lufthavn
WEB lufthavn-Malaga
Málaga er Spaniens fjerde største lufthavn målt på passagerer. De tre største er Madrid, Barcelona og Mallorca.

 
Med 1,73 millioner passagerer blev der i august måned sat ny rekord i Málaga lufthavn. De mange rejsende udgør en stigning på 3,3 procent i forhold til august måned sidste år. De flotte tal for hele året betyder, at næsten ti millioner passagerer har været igennem lufthavnen i perioden fra januar til august. Derfor er der håb om, at den årlige rekord på 14 millioner passagerer også kan blive overgået, specielt efter at flere hotelkæder på Costa del Sol har udmeldt, at højsæsonen i år vil fortsætte helt ind i oktober. Den største kunde i Málagas lufthavn er i særklasse Ryanair, som i år har fløjet over to millioner passagerer til og fra Málaga. Det irske lavprisselskab sidder dermed på en markedsandel på 21 procent. Der er et godt stykke ned til de nærmeste konkurrenter, som er Easyjet, Vueling og Norwegian.

 

Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.