Det danske magasin i Spanien
Danmarks nye ambassadør sender en hilsen

Danmarks nye ambassadør sender en hilsen

WEB Embajador-John-Nielsen
Danmarks nye ambassadør i Madrid.
 
Siden den 15. august er de danske interesser blevet repræsenteret af en ny mand bag skrivebordet på ambassaden i Madrid. Han hedder John Nielsen, er 58 år, gift og har to børn, og så er han tidligere ambassadør i Vietnam.
“Det at blive ambassadør i Spanien er en ære og en drøm, der er gået i opfyldelse for mig,” skriver han blandt andet i den officielle hilsen fra ambassaden i Spaniens hovedstad, hvori han også pointerer, at et af hans mål i løbet af de næste fire år er at nå ud i alle spanske regioner for at lære landet endnu bedre at kende.
Han afløser dermed Lone Dencker Wisborg, som er blevet hjemkaldt til udenrigsministeriet, hvor hun skal bistå ministeren i udenrigspolitiske spørgsmål. John Nielsen har opholdt sig uden for Europas grænser i flere år, men netop Spanien har altid haft en særlig plads i hjertet hos den berejste mand, siden han besøgte landet for første gang for mere end 30 år siden. Han har en kandidatgrad i Internationale Udviklingsstudier og Geografi fra Roskilde Universitetscenter og Københavns Universitet fra 1987, og her 31 år efter har den ført ham vidt omkring – nu med foreløbigt stop i Spanien.
 
 
Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.