Det danske magasin i Spanien
WEB Valg-Rajoy
35 mio. spaniere kaldes til stemmeurnerne. Det forventes, at mellem 70 og 75 procent vil gøre gavn af deres stemme.

 
Statsminister Mariano Rajoy har løftet sløret for, at de spanske vælgere skal til valgurnerne den 13. eller 20. december – sandsynligvis den 20. december. Sidste valg blev afholdt i november 2011, men da regeringen først blev sammensat i december, kan Rajoy med rette udskrive valg i december frem for november. Der har længe været spekuleret i tidspunktet og datoen for det forestående parlamentsvalg, men den siddende regering har tilsyneladende valgt en så sen dato som muligt i håb om, at de gode tal for arbejdsløsheden og den økonomiske vækst vil fortsætte og dermed påvirke nogle vælgere til på ny at stemme på Partido Popular. Andre spekulationer går på, at nogle folk bløder lidt op i den søde juletid og måske dermed vil “glemme” sin vrede mod Rajoy & Co. og måske give den siddende regering en ny chance. Det er alt sammen spekulationer. Den 13. eller 20. december bliver det sandhedens time.

 

Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.