Det danske magasin i Spanien
WEB Bilsalg
Ikke siden sommeren 2009 er der blevet solgt så mange biler som denne sommer.

 
Der sælges i år flere biler, end der er blevet gjort i 16 år. Både bilproducenterne og forhandlerne melder om et særdeles godt år, som indtil nu har budt på 715.000 bilsalg, hvilket er 22 procent flere solgte biler end sidste år. Også sommeren har været god, og august måned indikerer fint årets udvikling. I august blev der på landsplan solgt 55.900 biler, hvilket er en stigning på 23 procent i forhold til sidste år. “Regeringens tilskudsordning PIVE har været alfa og omega for vores sektor. Når landets økonomi forbedres, og forbrugertilliden stiger, mærkes det på bilsalget,” forklarer Juan Antonio Sánchez, som er formand for de spanske bilforhandlere (Ganvam). Han forudser, at bilsalget vil fortsætte den positive tendens, hvis regeringen fornyer de gunstige tilskud.
 
Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.