Det danske magasin i Spanien
Shoptalk september 2015
2013-04-22-12.55.14 
 
Vitafakta tilbyder intensivt udrensnings- og indfølingskursus

“Rejsen til dit indre – udrensning på flere planer” hedder det syvdages udrensnings- og indfølingskursus, som Pernille Knudtzon, speciallæge i almen medicin, og Cassandra Marian Larsen, Body SDS studerende, meditationsguide og clairvoyant, afholder i perioden fra den 3.-10. oktober.
Kurset afholdes på et smukt, fransk kongeslot i champagne-distriktet, hvor kursusdeltagerne gennemgår en udrensning både fysisk og psykisk med guidede meditationer med det formål at rense ud på et cellulært plan og forøge og forbedre evnen til at komme bag om smerten, “ondet”, sygdommen, uvanen og være i kontakt med sin egen krop og de indre organer, lytte til den, og finde ind til sin egen essens.
Fokus vil ligge på syre-basebalancen i kroppen, og der vil blive holdt øje med “Dit Levende Blod”. Der gives Body SDS-træning og behandlinger for at afbalancere kroppen og sætte skub i udrensningen og opbygningen.
Udrensningen understøttes af udvalgte vitaminer, mineraler, urter og homøopati. De guidede meditationer giver mulighed for at (gen)opdage fysiske og følelsesmæssige ubalancer, bearbejde dem, opleve hvad, det drejer sig om, for at transformere dem til hensigtsmæssige livgivende kvaliteter.
PÅ kurset skabes der en unik tilgang til ubalancer i kroppen og en unik måde til at (gen)skabe sunde balancer. Diætist og personlig træner Nick Hvidt-Nielsensom deltager også under kurset og tilbyder personlig fysisk træning og vejledning til en bedre livsstil samt ny energimedicin og thermografi.
For at deltage er et lægeligt personligt sundhedstjek nødvendigt forinden.
Kurset kan maks. have 10 deltagere. Indlogering foregår i enkeltværelser. Der er velsmagende og udrensende måltider – i videst omfang økologisk – på menuen. Deltagerne vil også lære at tilberede lette basedannende smoothies, juicer og supper.
Hør nærmere +34 678 253 510 eller læs mere på www.vitafakta.es
 
 
Foto-Shoptalk-Centro-Sanum-LD-Sept-2015
 
Rikke er tilbage ved roret og Centro Sanum er klar til et spændende efterår
Rikke Markussen har haft en travl, men spændende sommer, der er blevet brugt på kvalitetstid sammen med sin datter, der nu er fire måneder sammel. Så det er nu tid for Rikke, der er fysioterapeut og indehaver af Centro Sanum, at vende tilbage til klinikken Centro Sanum i Centro Idea. Sommeren er forbi, barslen er slut, og der er udsigt til et travlt og spændende efterår. I barselsperioden har klinikken været i gode hænder og blevet passet af fysioterapeut Kim, som nu efter et par ugers velfortjent ferie er taget tilbage til Danmark til sit faste job. Rikke begynder i klinikken igen den 7. september og kan træffes på info@centrosanum.es. Seniortræning, som også foreståes af Rikke, begynder den 8. september til vanlig tid kl 11.30. Der er stadig mulighed for andre behandlinger end fysioterapi og genoptræning. Der kan også bestilles tid til bl.a. massage, akupunktur, zoneterapi eller kiropraktik – alt hvad dit velvære efterspørger.
Så kig ind til Centro Sanum eller ring på tlf. 952 47 69 43
 
 
Foto-Danoptica-Shoptalk-September-2015
 
Ny dansk optiker hos DanOptica

I begyndelsen af august kom der ekstra solskin ind til DanOptica, idet indehaver Juana Perez og Diego Guillen bød velkommen til Tine Kastrup, der er dansk optiker fra Randers. Hun blev en del af teamet allerede den 3. august.
Tine Kastrup er født, opvokset og uddannet i Randers, og det er første gang, at hun tager bopæl i udlandet. Men da hendes kæreste også var med på ideen om at flytte til Sydspanien, var det kun praktiske ting, der skulle ordnes. Det var en hurtig beslutning, og alt blev efterfølgende solgt i Danmark. Tine taler dansk og engelsk og skal i gang med at lære spansk. Hos Danoptica er hun hurtigt faldet ind i rytmen, og de skandinaviske kunder har taget godt imod hende. Hun er specialist i progressive briller og glas. Og så holder hun meget af spansk kultur og mad.
Læg et besøg forbi DanOptica og hils på Tine Kastrup. www.danoptica.com, tlf. 952 58 39 10
 
 
GUEY-FINAL Page 1 Image 0002
 
Güey by Sweden – en nyåbnet perle

Lidt gemt af vejen i Nueva Andalucía i Marbellas ligger Güey (udtales “way”) by Sweden. Adressen er Plaza de los Orquideas 4, lige bagved og lidt vest for kasinoet i Puerto Banús. Güey by Sweden er en moderne restaurant med haveterrasse og skybar.
Med de nye ejere, svenske Jimmy Malja og Karl Martinsson, har Güey skabt et nyt koncept, der siden åbningen i sommers har fået gæsterne til at stå i kø for at få et bord. Restauranten er blevet totalrenoveret og er nu udsmykket med stilfulde møbler, som sammen med det dejlige miljø, der også byder på en terrasse i den tropiske have samt en skybar, skaber en luksuriøs atmosfære.
Det er næsten som at komme ind i en anden verden, når man træder gennem døren til restauranten, der byder på et kreativt køkken, hvor middelhavslandenes traditionelle opskrifter går hånd i hånd med det internationale køkken. Resultatet er en lækker menu med alt fra lette retter som sushi og salater til risotto og steaks, samt Raw Bar-alternativet, der bl.a. byder på tunfisketatar. Restauranten har også en Bijou-bodega. Sænkes blikket mod glasgulvet, opdager man, at man befinder sig lige over vinkælderen med et imponerende udbud af gode vine, champagne og sherry.
På en solrig dag eller en varm eftermiddag kan man nyde et godt måltid på terrassen i den tropiske have i godt selskab med tonerne fra soul, jazz og urban classics. Og når aftnerne bliver lidt køligere, er skybaren et dejligt sted at indtage en af de kreative drinks i den varme atmosfære.
Hos Güey by Sweden holdes der hele tiden øje med detaljerne, hvilket sammen med den professionelle service gør et besøg til en uforglemmelig oplevelse.
Güey by Sweden holdt Soft Opening (mindre åbningsarrangement) den 12. juni. Siden har sommeren været booket med events som for eksempel den meget populære svenske midsommerfest. Den officielle åbning blev afholdt den 22. juli, hvor der var inviteret til stor Black & Silver-fest i bedste luksuriøse Marbella-stil med underholdning, akrobater og champagne i stride strømme. Sommeren har også budt på andre events arrangeret af Johnnie B Gomes, BJohnnieB Events som fx Tropic Weekend og Studio 54 Weekend.
Også efteråret på Güey by Sweden byder på spændende arrangementer som bl.a. weekendarrangement med buffet for golfere fra starten af september samt champagne- og skaldyrsbuffet, der tilbydes en gang om måneden.
For yderligere information om Güey by Sweden eller kommende arrangementer, private selskaber og events mm. se: www.gueymarbella.com
For bordbestilling ring: +34 634 927 085 eller send en mail til: info@gueymarbella.com
 
 
Aquapool
 
Aquapool Spas åbner nyt showroom i Fuengirola

Den danske spaforhandler Aquapool Spas, der snart har været på kysten i 11 år, har igennem årene formået at skabe en stærk vækst. Derfor har indehaverne Anja Mynster Kielskov og Claus Kielskov besluttet et åbne et nyt showroom på 225 kvadratmeter i Fuengirola lige overfor møbelbutikken Muebles Benitez. Det nye showroom slår dørene op tirsdag den 1. september. Der vil være en ekstraordinær rabat i hele september på 11 procent (for de 11 år, som Aquapool har været på kysten). Rabatten gives på alle spabade samt sparelaterede produkter og tilbydes kun i butikken i Fuengirola.
Torsdag den 17. september fra kl. 17.00 – 20.00 holdes der en åbningsreception, hvor man kan hilse på hele teamet hos Aquapool Spa. Samtidig bydes der på lidt godt til ganen.
Med det nye og det eksisterende showroom i San Pedro de Alcántara, der blev udvidet sidste år i forbindelse med virksomhedens 10-års jubilæum, kan Aquapool Spas nu levere de lækre HotSpring Spas til kunder på hele kysten. Aquapool Spas forhandler spa-mærket Hot Spring Spas og har tre år i træk modtaget prisen som årets forhandler af Hot Spring Spas i Sydeuropa. Og det til trods for at det er ualmindeligt, at den samme spaforhandler modtager prisen som bedste spaforhandler tre år i træk, men ifølge Anja og Claus er det blot bevis på, at deres hårde arbejde i de sværere tider nu bærer den ønskede frugt.
For yderligere information ring på 952 92 78 11. Se også www.aquapool.es
 
 
Shoptalk-LD-Sept-2015-Clinica-Dental-Noruega-B
 
Clinica Dental Noruega inviterer til kunstudstilling med Ingrid Rosanna Ågren

Fredag den 18. september inviterer Clinica Dental Noruega til kunstudstilling på tandlægeklinikken samt i patioen udenfor klinikken. Der vil være åbent hus kl. 13.00 – 16.00.
Ingrid Rosanna Ågren udstiller et udvalg af sine egne værker, der samtidig også vil være til salg. Clinica Dental Noruega byder gæsterne på en velkomstdrink og lidt at spise. Og Ingrid vil fortælle om sine kunstværker.
Nu hvor alle gerne skulle være tilbage fra ferie, håber Clinica Dental Noruega, at mange vil benytte lejligheden til at møde op til en hyggelig fredag eftermiddag. Mange, der bor på kysten, kender allerede Ingrid, men har måske ikke set hendes kunst. Samtidig er arrangementet en god mulighed for nytilflyttere til at lære andre på kysten at kende og skabe nye kontakter.
Ingrid Rosanna Ågren er autodidakt kunster. Hun beskæftiger sig fortrinsvist med at male, men arbejder også med keramik og tryk. “Jeg arbejder normalt med akvarel, men de sidste år er jeg også begyndt at anvende akryl og en blanding af kridt og vandfarver,” fortæller Ingrid. Størstedelen af de malerier, der udstilles, er fra Ingrids elevtid i Danmark og Sverige, men man vil også kunne opleve nogle af hendes nye værker på udstillingen.
 
Udstillinger som Ingrid tidligere har deltaget i:
1982 NK Gøteborg, Sverige, censureret udstilling: “Okänd målare”
1985 “Sølvesmeden”, Århus, Danmark
1986 “Galleriet”, Marstal, Danmark
1987 “Galleri Stokrose”, Ærøskøbing, Danmark
2002 Seniorposten, titelbladet
2012 “La Perla”, Los Boliches
2013 “El Campanario”, Calahonda
2013 “The Ark”, Fuengirola
2014 “Café Bellman” Fuengirola
 
Clinica Dental Noruega ligger i centrum af Fuengirola lige ved den svenske kirkes lokaler i Edificio Tres Coronas. Klinikken ligger inden i patioen i underetagen.
For mere information om klinikken samt en kørselsvejledning se www.clinica-dental-noruega.com eller per telefon 952 47 68 80.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.