Det danske magasin i Spanien
Tilbagebetalingskrav på arve- og gaveafgift fra de spanske myndigheder

Tilbagebetalingskrav på arve- og gaveafgift fra de spanske myndigheder

SLR logoNY

EU-borgere og briter kan nu få tilbagebetalt arve- og gaveafgifter fra de spanske myndigheder. Det sker efter, at Den Europæiske Unions Domstol i september 2014 vedtog, at den spanske arvelovgivning er diskriminerende overfor ikke-residenter i Spanien og modstrider EU-traktaten.
Med Spanish Legal Reclaims S.L. (et advokatfirma med speciale i EU-skattesager) får klienterne deres penge tilbage fra de spanske skattemyndigheder med en succesrate på 100 procent.
Den sum, der gennemsnitligt tilbagebetales, ligger på € 25.000. Det anslås, at helt op til 100.000 briter kan være berørt og berettigede til et tilbagebetalingskrav. Andre EU-borgere, der måtte være berørt, kan også gøre krav på tilbagebetaling.
Spanish Legal Reclaims (SLR) har for nyligt lanceret en hjemmeside med det formål at oplyse om, hvordan de kan gøre et krav gældende. Se www.spanishlegalreclaims.com.
 
SLR har tidligere hjulpet tusindvis af klienter med at få tilbagebetalt det beløb, de betalte for meget i kapitalvindingsskat. Nu hjælper SLR klienter med at få refunderet arve- og gaveafgift for ikke-residenter i Spanien under aftalen med SLR: Intet resultat, ingen omkostninger.
“Vi havde igen ret i vores forudsigelser om, at EU-domstolens dom ville være positiv, men den vigtigste faktor er, at vi den seneste tid er begyndt at modtage tilbagebetaling af arveafgifter til de første 25 af vores klienter med en succesrate på 100 procent. Det er altafgørende for os at vinde de første sager. Det fortæller os nemlig, at vores strategi, den valgte juridiske procedure og vores juridiske argumenter er korrekte. Juridiske procedurer som disse kræver ikke kun ekspertise men også en grundig analyse og viden. Da personer, der er berørt af den ulovlige skatteopkrævning, kun kan gøre sit krav gældende én gang, anbefaler vi, at man anvender en erfaren ekspert i EU-skattelovgivning, når man gør sit krav gældende,” forklarer Luis Cuervo fra SLR og fortsætter: “De berørte personer vil kunne få deres penge tilbage indenfor otte måneder plus op til 4 procent renters rente. Mange spanske og britiske/europæiske advokater vælger at samarbejde med os, da den juridiske procedure kræver en grundig analyse og ekspertise.
Vi anbefaler alle, der mener, de kan være berørt af den diskriminerende spanske skattelovgivning at handle hurtigt, da retten til at gøre krav på tilbagebetaling kan have en udløbsfrist.”
 
Spanish Legal Reclaims er specielister i retskrav mod den spanske stat i forbindelse med statens overtrædelse af EU-traktatens regler. SLR blev etableret i 2011, og teamet af advokater er det samme, der vandt sagen omhandlende krav vedrørende kapitalvindingsskat i samarbejde med Emilio Alvarez, partner i JCAA S.L. (tidligere Costa Alvarez Manglano S.L.). Under ledelse af og rådgivning fra Emilio Alvarez har SLR forstærket deres juridiske ekspertise igennem samarbejde med de bedste eksperter indenfor europæisk skattelovgivning og andre eksperter fra store multinationale juridiske konsulentvirksomheder for at kunne tilbyde klienterne den største viden og ekspertise til at vinde et nyt retskrav mod den spanske stat.
For yderligere information se www.spanishlegalreclaims.com eller ring +34 936 804 563.
E-mail: info@spanishlegalreclaims.com
Af Spanish Legal Reclaims

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.